Εκλογές 2019

“Καβγάς” Λάτσα – Τερζή στο fb

Ένας “φεϊσμπουκικός” καβγάς ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης μεταξύ του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας “Εργασία Σύν” Σπύρου Λάτσα και του πρώην προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δράμας, Ανέστη Τερζή.

Στους έντονους διαλόγους μεταξύ των δύο ανδρών δεν έλειψαν οι κατηγορίες και τα υπονοούμενα.

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του Σπύρου Λάτσα, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του, ο κ Ανέστης Τερζής θα κατέβει τελικά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ Κωστή Σιμιτσή.

Ακολούθησε η απάντηση του κυρίου Τερζή και η φεϊσμπουκική συζήτηση συνεχίστηκε με πολύ ενδιαφέρον…

Διαβάστε παρακάτω τους αποκαλυπτικούς διαλόγους:

Ο Σπύρος Λάτσας

Λάτσας Σπύρος

..συμφωνα με πληροφορίες ο κ Ανέστης Τερζής πρώην υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ (είχε προαναγγελθει από τον ίδιο πως θα είναι) πρώην υποψήφιος Δήμαρχος, (ανακοίνωσε υποψηφιότητά πριν μερικές εβδομάδες) νυν Δημοτικός σύμβουλος (τώρα ανεξάρτητος) και πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δράμας, με τη σημερινή Δημοτική αρχή.., θα είναι τελικά όπως όλα δείχνουν στον Β βαθμό ΤΑ στο συνδιασμο του κ Κωστή Σιμιτση…για την Περιφέρεια ΑΜ Θρακής..!!!

Τερζής Ανέστης

Σπύρο ξέρεις τι μαρεσει στην ανάρτισή σου? Με πόση χαρά τα γράφεις ρε φίλε. Αλλά είναι πολλύ απλά τα πράγματα όταν στη ζωή προχωράς και αφήνεις πίσω σου πράγματα ότι έκανες γίνονται πρώην. Αλλά επειδή κάποτε ήσουνα και εσυ εδω που εγω είμαι πάντα και άρα πρώην σύντροφε, σε θαυμάζω που καταφέρνεις στα Δημοτικά να είσαι Νέα Δημοκρατία, στα βουλευτικά ΣΥΡΙΖΑ και στα Νομαρχιακά βλέπουμε. Όσο για μένα Σπύρο τα αισθήματά σου είναι γνωστά σε όλους, αλλά σεβάσου τον λαό που με εκλέγει 33 ολόκληρα χρόνια και μιας και ασκείς δημοσιογραφία όπως λένε κοίταξε μήπως και έκανα Πανελλήνιο Αυτοδιοικητικό ρεκόρ. Αυτά προς το παρόν και την καλημέρα μου. Αααα και κάτι ακόμα…αποφάσισα πια να μιλάω.

Λάτσας Σπύρος

Ανέστη καλημέρα… Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκες… Λεω η γράφω κάτι μη αληθινό;;; όσο για το τι είμαι (αυτό δημοτικά, βουλευτικα κλπ…νομιζω πως εδώ έχεις την πρωτοκαθεδρια πολλά χρονια πριν… Τουλάχιστον επέλεξες τον φυσικό σου χώρο…γιατι αν και δεν ήθελα να το γράψω…μιλουσες και με τον Χριστόδουλο Τοψίδη… (δηλαδή όπου κάτσει η μπίλια) τέλος προσωπικά δεν σταμάτησα να μιλάω και αν το θέλεις μπορώ να πω και άλλα (εποχή συμμετοχής σου στο ψηφοδέλτιο του Μαμσακου) Αν λέω κάτι ψέματα…δεχομαι την δημόσια κριτική σου… Παντως να ξέρεις…γελαει ο κόσμος…

Τερζής Ανέστης

Τερζής Ανέστης

Σπύρο ο κόσμος με ποιον γελάει άσε να το πει ο ίδιος…. που τελικά αυτός είναι ο κριτής. Οι επιλογές μου ήταν πάντα πάνω στο τραπέζι και ξέρεις εσυ πολύ καλά τι εννοώ. Είμαι χρόνια στα πράγματα και ξέρω τι λέω. Ακόμα δεν εισαι ενημερωμένος και κρίμα που είσαι και δημοσιογράφος. Λοιπόν συζήτησα και με Χαρακίδη και με Πρότζεκτ και Καλλινικλιδη και μπορούν να στο επιβεβαιώσουν. Όλα με συζητήσεις γίνονται φίλε και στο τέλος παίρνεις τις αποφάσεις. Ξέρεις καλά και για την εποχή Μαμσάκου ποιός ήμουνα και το ξέρει όλη η Δράμα. Και μια συμβουλή ως πρώην φίλος σου. Όχι τη λάσπη στον ανεμιστήρα… γυρίζει πάνω σου.

Λάτσας Σπύρος

ενημερωμένος είμαι και πολύ καλά… Απλα είπα να μη τα πω όλα γιατί νιώθεις πως χαίρομαι… Ειλικρινά λυπάμαι για το πως κατάντησες πολιτικά… Οσο για τη λάσπη… Άστο αυτό… Ξερεις εσύ (εποχή Λεωνίδα Γαλανόπουλου) και μια φιλική συμβουλή… Άστο γιατί δε σε παίρνει…

Τερζής Ανέστης

Δεν αφήνω τίποτα πλέον Σπύρο. Μονολογουσες και σοβαντιζες με εμένα χρόνια. Η λάσπη που μου εριξες ήταν τόνοι (εποχή Μαργαρίτηδων) και μάλιστα με ποινικά κολάσιμα δημοσιεύματα. Εχω τις εφημερίδες σου να τις καμαρώνω. Σου θυμίζω λοιπόν εκτος από Γαλανόπουλο, Γιάννη και Άρη Παπαδόπουλο, Ζουρνατζή, που όλοι χάσανε γιατί σε είχανε συνεργάτη. Κρίμα όμως που έχω και δουλειά. Σου υπόσχομαι και συνέχεια. Δεν έχω να φοβηθώ ή να κρύψω ΤΙΠΟΤΑ.

Όλα στο φως Σπυρο και χωρις…θυμασαι….τοτε…μη τα πω.

Λάτσας Σπύρος

Και γω έχω σοβαρότερα ν ασχοληθώ…καθ ότι δεν έχω την άνεση του Δημοσίου… Βέβαια έτσι είναι αν κάποιος χάνει τις εκλογές φταίνε οι δημοσιογράφοι αν τις κερδίζει…τις κερδίζουν οι ίδιοι… Δε με αγγίζουν αυτά που λες… Συνέχισε…τις επαφες σου….κάποιος θα σε εντάξει στο ψηφοδέλτιο του… Άλλωστε τέτοια πολιτικά κεφάλαια δεν πρεπει να χάνονται…