Πολιτική

Έλλειμμα 145 χιλιάδων ευρώ στο ταμείο της ΔΕΚΠΟΤΑ – Συνέντευξη Άγγελου Σολάκη στον ALPHA NEWS 95,5

Έλλειμμα 145 χιλιάδων ευρώ στο ταμείο της ΔΕΚΠΟΤΑ εντόπισε ο ορκωτός λογιστής, ο οποίος παρουσίασε το πόρισμα του, στο δημοτικό συμβούλιο Δράμας της προηγούμενης Τετάρτης.

Παράλληλα εντόπισε μη κατάθεση ισολογισμών και απουσία βιβλίου παγίων από το 2011 μέχρι σήμερα.

“Θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία μέχρι να μπει τάξη στην ΔΕΚΠΟΤΑ. Δεν θα μείνει η παραμικρή σκιά”, δεσμεύτηκε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Δράμας Άγγελος Σολάκης και επεσήμανε ότι στόχος της δημοτικής αρχής ήταν να μη μείνει τίποτε κρυφό και να ενημερωθεί πρωτίστως, το δημοτικό συμβούλιο, κάτι που έγινε ήδη.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν πρόκειται για προεκλογική ενέργεια της παράταξης του αφού η διαδικασία αυτή – η οποία ήταν και είναι εξαιρετικά χρονοβόρα –  ξεκίνησε λίγο καιρό αφότου ανέλαβε η δημοτική αρχή Μαμσάκου.

Σημείωσε πάντως ότι σύμφωνα με το πόρισμα του ορκωτού λογιστή, το «άνοιγμα» στο ταμείο δημιουργήθηκε την περίοδο της δημοτικής αρχής Χαρακίδη και δεν διευρύνθηκε καθόλου επί της δικής τους θητείας.

Ο κ. Σολάκης ανέφερε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης θα συνεχιστεί ενώ ήδη έχει λάβει γνώση του σοβαρού αυτού θέματος η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Παρακάτω η συνέντευξη του Άγγελου Σολάκη στον ALPHA NEWS 95,5 μέσα από το fb.

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/613414519174146/UzpfSTQ5Mzg4MDk0MDc5MTQ0OToxMTg3NTkxMTQxNDIwNDIy/

ALPHA NEWS 95,5