Life

Έντονες διαμαρτυρίες παραγωγών Λαϊκής Αγοράς Δράμας

Την αγανάκτηση του για τον συνεχιζόμενο διαχωρισμό της λαϊκής αγοράς της Δράμας σε δύο διαφορετικούς χώρους εξέφρασε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του σωματείου παραγωγών Βασίλης Χρυσοστομίδης.

Ανέφερε ότι η συνένωση των δύο λαϊκών σε μία, έπρεπε να είχε γίνει πριν ένα χρόνο περίπου και πως η υφιστάμενη κατάσταση αποτελεί τεράστιο οικονομικό πλήγμα για τους συναδέλφους του, παραγωγούς.

Σημείωσε δε, ότι ο Δήμος Δράμας έχει κάνει μεγάλο κακό στους παραγωγούς, με την τακτική που ακολουθεί να επιτρέπει στους εμπόρους προϊόντων διατροφής να έχουν τους πάγκους τους στην λαϊκή της περιοχής της ανάπλασης και να τους διαχωρίζει από τους παραγωγούς που εκθέτουν τα προϊόντα τους στην 19ης Μαΐου. Όπως ανέφερε, οι περισσότεροι καταναλωτές πηγαίνουν μόνο στην λαϊκή της Χελμού και δεν επισκέπτονται την λαϊκή της 19ης Μαΐου, με αποτέλεσμα να χάνουν εισοδήματα οι συνάδελφοι του.

«Δεν έπρεπε να γίνεται αυτό, όλοι όσοι πωλούν προϊόντα διατροφής έπρεπε να έχουν τους πάγκους τους στην ίδια λαϊκή» είπε ο κ. Χρυσοστομίδης και εξέφρασε την απορία αλλά και την δυσαρέσκεια του για την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην συνένωση και την μετεγκατάσταση της λαϊκής, στη νέα τοποθεσία.

Είπε δε ότι έχει διαπιστώσει πως κάποιοι συνάδελφοι του παραγωγοί έχουν στημένους πάγκους στην περιοχή της ανάπλασης και τόνισε ότι πρόκειται να ζητήσει εξηγήσεις από τον Δήμο Δράμας για το γεγονός αυτό.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Βασίλη Χρυσοστομίδη στον ALPHA NEWS 95,5: