Life

Αλλάζει το ωράριο στην αγορά της Δράμας: Θα ανοίγει νωρίτερα από τις 10

Από τις 20 Δεκεμβρίου επανέρχεται στην αγορά της Δράμας το πρότερο καθεστώς ανοίγματος της αγοράς, τουλάχιστον στις 9 το πρωί.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, του επιβεβαίωσε ότι στην ανακοίνωση της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου για τα μέτρα λειτουργίας της αγοράς, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σε επαρχιακές πόλεις όπως η Δράμα θα αλλάξει όσον αφορά το άνοιγμα τους, πολύ νωρίτερα από της 10:00 που ισχύει τώρα.

Η απόφαση αυτή θα έχει ισχύ από Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, μου επιβεβαίωσε ότι στην ανακοίνωση της προσεχούς Παρασκευής 17/12/2021, για τα μέτρα λειτουργίας της αγοράς , το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σε επαρχιακές πόλεις όπως η Δράμα θα αλλάξει όσον αφορά το άνοιγμα τους, πολύ νωρίτερα από της 10:00 που ισχύει τώρα. Η απόφαση αυτή θα έχει ισχύ από Δευτέρα 20/12. Το αίτημα αυτό είχε κατατεθεί από την πρώτη ημέρα από το Επιμελητήριο Δράμας και υποστηριχθεί συνεχώς με παρεμβάσεις μου. Ευελπιστώντας ότι δεν θα έχουμε χειρότερα επιδημιολογικά δεδομένα ώστε να εφαρμοστεί η απόφαση αυτή, για ακόμη μια φορά λέμε ότι είναι αναγκαιότητα ο εμβολιασμός.