Συνεντεύξεις

Συνέντευξη του Θανάση Τσακίρη στον ALPHA 95,5 για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού

Ο γνωστός Δραμινός χιονοδρόμος Θανάσης Τσακίρης παραχώρησε συνέντευξη στον ALPHA NEWS 95,5 για το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού και έδωσε απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων που έχουν να κάνουν με την μη λειτουργία του την φετινή σεζόν αλλά και τους λόγους για τους οποίους έφτασε στην σημερινή κατάσταση.

Ο κ. Τσακίρης εκτιμά ότι το χιονοδρομικό κέντρο μπορούσε και έπρεπε να λειτουργήσει φέτος ενώ θεωρεί ότι η εξέλιξη αυτή(η μη λειτουργία του)είναι αρνητική για μια σειρά από λόγους που σχετίζονται με την Δράμα, τον χειμερινό τουρισμό της περιοχής μας αλλά και την επιχειρηματικότητα που αναπτύσσεται λόγω χιονοδρομικού.

Ο Δραμινός χιονοδρόμος, πτυχιούχος φυσικής αγωγής και πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδας, ανέφερε πως ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν αναπτύχθηκε το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού είναι ότι όσοι είχαν την ευθύνη λειτουργίας του, δεν απευθύνθηκαν ποτέ σε ανθρώπους που γνώριζαν το αντικείμενο και ούτε αξιοποίησαν το ανθρώπινο δυναμικό της Δράμας, το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στην κατεύθυνση σχεδιασμού και ανάπτυξης του Φαλακρού.

Πάντως ξεκαθάρισε πως το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ καλά και πως δεν πρέπει να θεωρείται το Μπάνσκο ως ανταγωνιστής του, αρκεί βεβαίως να γίνουν συγκεκριμένες επενδύσεις και να προχωρήσουν πρωτοβουλίες που θα δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να το επισκέπτεται.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Θανάση Τσακίρη: