Κοινωνία

Ανατολή Αράπογλου – πρόεδρος ΤΑΧΙ Δράμας: Δεν βγαίνει μεροκάματο – τα ΤΑΧΙ δεν βγάζουν τα έξοδα τους

Καταστάσεις πρωτόγνωρες βιώνει ο κλάδος των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ στη Δράμα – όπως και σε όλη τη χώρα φυσικά – εξαιτίας της καραντίνας αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω covid 19.

Σε συνέντευξη της στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 η πρόεδρος του σωματείου ΤΑΧΙ Δράμας «Άγιος Χριστόφορος» Αράπογλου Ανατολή αναφέρει ότι η δουλειά είναι ελάχιστη και πως από τον προηγούμενο Μάρτιο δεν βγαίνουν καν τα έξοδα, σε όσους δουλεύουν το ΤΑΧΙ.

Δεν υπάρχει μεροκάματο – τα ΤΑΧΙ δεν βγάζουν τα έξοδα τους

«Δεν υπάρχει μεροκάματο. Δουλεύουμε πάνω από 12 ώρες την ημέρα και τα ΤΑΧΙ δεν βγάζουν καν τα έξοδα της επιχείρησης. Δεν μπορούμε πλέον να συντηρηθούμε από την δουλειά μας» σημειώνει χαρακτηριστικά η κα Αράπογλου και τονίζει ότι το κράτος δεν στήριξε σε τίποτε τους ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ.

«Δύσκολα θα πάρουμε ανάσες αν δεν αρχίσουν να δουλεύουν όλα και ειδικά η εστίαση. Η νυχτερινή βάρδια έχει καταργηθεί. Ένα – δυο ταξί δουλεύουν το βράδυ και αυτά για να εξυπηρετήσουν έκτακτα περιστατικά»

Η οικονομική κρίση ήταν παιχνιδάκι μπρος σε αυτό που βιώνουμε τώρα

Η κα Αράπογλου ξεκαθαρίζει ότι ο κλάδος ΤΑΧΙ χρειάζεται οπωσδήποτε οικονομική ενίσχυση και ελαφρύνσεις και σημειώνει πως παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση στην χώρα μας ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλους, ουσιαστικά ήταν παιχνιδάκι μπρος σ αυτό που ζούμε από τον προηγούμενο Μάρτιο.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη της Ανατολής Αράπογλου στον ALPHA NEWS 95,5: