Κοινωνία

Ανησυχία για την Ονειρούπολη – Καλλινικίδης Λευτέρης: «τινάζεται στον αέρα»

Ανησυχία για την εξέλιξη του θεσμού της φετινής Ονειρούπολης έχει προκαλέσει μια σημερινή ανάρτηση του προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ Λευτέρη Καλλινικίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αρκετά υπονοούμενα και αναφορές σε «αντιπολιτευόμενους», ο κ. Καλλινικίδης αναφέρει ότι η Ονειρούπολη «τινάζεται στον αέρα» αφού πρέπει να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες εγκατάστασής της, λόγω κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων.

Διερωτάται για το ποιοι κρύβονται πίσω από την ενέργεια αυτή και καλεί τον κόσμο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δράμας(Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, 18:00) όπου αναφέρει πως θα αποκαλυφθεί  «το βρώμικο παιχνίδι αντιπολιτευόμενων».

Οι αναρτήσεις του προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ

Αναστολή εκτέλεσης διοικητικών πράξεων (ασφαλιστικά μέτρα) μας κατέθεσαν σήμερα. Δηλαδή πολύ απλά σταματούν οι εργασίες εγκατάστασης στην ΟΝΕΊΡΟΥΠΌΛΗ.

Δηλαδή η ΟΝΕΊΡΟΥΠΌΛΗ τινάζεται στο αέρα.

Ποιοι κρύβονται από πίσω; Ελπίζω να βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως και όλη η Δράμα να είναι αύριο στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου για να μάθουν όλοι το βρώμικο παιχνίδι αντιπολιτευόμενων.

Όλη η αλήθεια αύριο θα λάμψει.. Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο στις 18:00

 Αναρωτιέμαι αν από αύριο και μετά, οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής της φετινής ΟΝΕΊΡΟΥΠΌΛΗΣ θα μπορούν να κυκλοφορούν στη Δράμα.

Αύριο όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18:00.

Αύριο θα μιλήσουμε με ονόματα. Αρκετά τους ανεχτήκαμε σε αυτήν την πόλη.