Κοινωνία

Αντιδράσεις στην κατασκευή μεταλλικών κερκίδων στο δημοτικό στάδιο Δράμας

Την αντίθεση του στο ενδεχόμενο κατασκευής κερκίδων στο δημοτικό στάδιο Δράμας, πάνω σε μεταλλικό σκελετό,  εκφράζει ο σύλλογος κλασικού αθλητισμού Δράμας.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο γραμματέας του συλλόγου Στέλιος Κουρομιχελάκης ανέφερε ότι μια τέτοια κατασκευή βρίσκει αντίθετους αθλητές, προπονητές και παράγοντες αφού δεν επιτρέπει την αξιοποίηση του χώρου κάτω από τις κερκίδες και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το μεγάλο έργο που ονειρεύεται ο αθλητικός κόσμος της Δράμας για το δημοτικό στάδιο.

 

Ο κ. Κουρομιχελάκης επέμεινε ότι το έργο πρέπει να γίνει όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί και προταθεί.

Δηλαδή, τσιμεντένιες κερκίδες στο σημείο που βρίσκονται σήμερα οι κερκίδες και κάτω από αυτές, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις για να μπορούν να αθλούνται οι δραμινοί αθλητές και αθλήτριες κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ανέφερε δε, ότι σε σύσκεψη που έγινε στον δήμο Δράμας και στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος, παρουσιάστηκε από τον Δήμαρχο Δράμας και υπηρεσιακούς παράγοντες ένα έργο που περιλαμβάνει μεταλλική κατασκευή, πάνω στην οποία θα τοποθετηθούν κερκίδες, ένας κενός χώρος και στη συνέχεια ένα κτήριο στο οποίο θα υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η πρόταση αυτή – όπως ανέφερε – δεν έχει καμία σχέση με την σύγχρονη αθλητική πραγματικότητα και τόνισε οτι  – επειδή υποψιάζεται πως είναι απόρροια μικρής χρηματοδότησης όσον αφορά το μέγεθος του έργου – πρέπει να εξευρεθούν επιπρόσθετα κονδύλια για να γίνει το έργο, έτσι όπως πρέπει.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Στέλιου Κουρομιχελάκη στον ALPHA NEWS 95,5 στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/764205474095049/

Σε δήλωση του στον ALPHA NEWS 95,5 o αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε για το θέμα ότι η περιφέρεια ΑΜ.Θ. θα μπορούσε να βοηθήσει στην περεταίρω χρηματοδότηση του έργου κατασκευής κερκίδων στο δημοτικό στάδιο, αρκεί να προηγηθεί σχετικό αίτημα και εμπεριστατωμένη μελέτη από τον Δήμο Δράμας.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Γιώργου Παπαδόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5 στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/764230454092551/

ALPHA NEWS 95,5