Life

Απάντηση του Δημάρχου Δράμας στα τρολ για τις ξαπλώστρες στην ανάπλαση

Με τρολάρισμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πολλές καυστικές αναρτήσεις, σχολίασαν πολλοί Δραμινοί, τις τρεις ξύλινες ξαπλώστρες που έχουν τοποθετηθεί στον χώρο της ανάπλασης, απέναντι από το υπό κατασκευήν ρολόι.

Το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί αλλά η τοποθέτηση των ξαπλώστρων στο συγκεκριμένο σημείο έδωσε την δυνατότητα σε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να εκφράσουν το χιούμορ τους, την δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε όλοι μας.

Δήμαρχος Δράμας: Δεν απαντώ σε κακοπροαίρετους

“Δεν μπαίνω στην λογική να απαντήσω σε κακοπροαίρετους” απάντησε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος σε σχετική ερώτηση που του έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

“Γίνεται ένα σημαντικό, μοναδικό έργο στην ανάπλαση που όταν ολοκληρωθεί σε σύντομο διάστημα θα αναβαθμίσει την περιοχή.  Δυστυχώς υπάρχουν πάντα κάποιες φωνές – ευτυχώς λίγες – που πάντα, σε ό,τι καλό γίνεται, προσπαθούν να κατηγορήσουν. Εγώ ακολουθώ τον δρόμο  της σύνεσης, της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας που αρμόζει και στην θέση του Δημάρχου της πόλης και στην προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική μας αρχή” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαμσάκος.

Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης του Δημάρχου Δράμας για τις ξαπλώστρες: