Κοινωνία

Αποκάλυψη του Γ. Παπαδόπουλου για την Ονειρούπολη Δράμας και τον Λ. Καλλινικίδη

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε όσον αφορά την Ονειρούπολη Δράμας και τον Λευτέρη Καλλινικίδη ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατήγγειλε το γεγονός ότι ο πρώην υπεύθυνος για την Ονειρούπολη, νυν πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας και συνεργάτης του Δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου διοργανώνει την περίοδο αυτή μια ανταγωνιστική με την Ονειρούπολη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στα θέατρα βράχων στην Αθήνα και διενεργεί καμπάνια προσέλκυσης του κόσμου σε αυτήν.

Γ. Παπαδόπουλος: το θέμα είναι πρωτίστως ηθικό

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, το θέμα είναι πρωτίστως ηθικό δεδομένου ότι ο κ. Καλλινικίδης είναι συνεργάτης του Δημάρχου, στέλεχος της δημοτικής αρχής και επικεφαλής κατά την περσυνή χρονιά της Ονειρούπολης Δράμας.

Παράλληλα τόνισε ότι ο κ. Καλλινικίδης χρησιμοποιεί σε αυτήν την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Αθήνα πολλά στοιχεία από τις δράσεις της Ονειρούπολης ενώ σε ιστοσελίδες όπου δημοσιεύονται συνεντεύξεις και δηλώσεις του για την χριστουγεννιάτικη γιορτή της Αθήνας, προβάλλονται φωτογραφίες από την Ονειρούπολη Δράμας.

Ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε κάποιες από τις ιστοσελίδες που αναφέρονται στο γεγονός:

greeksantasvillage.gr

https://www.in.gr/2022/11/16/greece/proto-greek-santas-village-anoigei-tis-pyles-tou-stis-7-dekemvriou-sta-theatra-vraxon/

https://www.zougla.gr/politismos/article/to-proto-grek-santas-village-erxete-apo-tis-7-dekemvriou-sta-8eatra-vraxon

Το θέμα λοιπόν είναι, αν γνωρίζουν, ο Δήμαρχος της Δράμας και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον Δήμο, την κίνηση αυτή του κ. Καλλινικίδη.

Είτε το γνωρίζει, είτε όχι ο Δήμαρχος Δράμας, έχει ευθύνη

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους, δεδομένου ότι εκτός από το ηθικό σκέλος της υπόθεσης υφίσταται και νομικό, αφού για μια γιορτή ανταγωνιστική της Ονειρούπολης χρησιμοποιούνται φωτογραφίες της Ονειρουπολης Δράμας, για την προσέλκυση του κόσμου.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Δράμας οφείλουν να ερευνήσουν το θέμα και να στραφεί ο Δήμος Δράμας εναντίον όσον χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες αυτές προκειμένου να παραπλανήσουν τον κόσμο.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του Γιώργου Παπαδόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5(η αναφορά στο θέμα ξεκινά στο 13.10΄):