Ενδιαφέροντα

Τί λέει ο Λ. Καλλινικίδης για τις αποκαλύψεις Παπαδόπουλου εναντίον του

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Παπαδόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5 και την αποκάλυψη του για την Ονειρούπολη, προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο κ. Λευτέρης Καλλινικίδης.

Στην απάντηση του, θεωρεί ότι η κίνηση αυτή του κ. Παπαδόπουλου έχει ως στόχο να πλήξει τον ίδιο προσωπικά ενώ μιλά γενικά για την προσφορά του στον θεσμό της Ονειρούπολης αποφεύγοντας να θίξει επι της ουσίας τα ζητήματα που έθεσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος και έχουν να κάνουν με το ηθικό σκέλος της πράξης αλλά και την χρησιμοποίηση φωτογραφιών της Ονειρούπολης για την προβολή ενός ανταγωνιστικού θεσμού.

Η ανάρτηση Καλλινικίδη
Ήμουν υπεύθυνος της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ ενοχλήθηκαν και πίεζαν να φύγω. Έφυγα και πάλι ενοχλούνται. Μήπως να μην αναπνέω κιόλας για να ησυχάσουν; Εντύπωση δε, μου κάνει πως μιλούν οι τιποτάδες (έχω καλύτερους χαρακτηρισμούς αλλά επιφυλάσσομαι) που δεν ενοχλούνται από λίστες οφειλών, δεν θα πω τί, που τα πέταξαν σε μένα να τους καθαρίσω «τη μπουγάδα», ούτε ενοχλούνται από άλλους, παρά μόνο ότι κάνω εγώ ενοχλεί. Κάτι λέει ο λαός μας γι΄αυτό! Εντυπωσιακό επίσης, πως μου κουνάει το δάχτυλο δημοσιογράφος ο οποίος παίρνει διαφημίσεις, από την ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ για χρόνια τώρα, για το μέσο το οποίο είναι ιδιοκτήτης, την ίδια ώρα που διαφημίζει ξενοδοχείο «πολύ κοντά(λέει το σποτάκι) στο Μύλο των Ξωτικών», αλλά εκεί είναι και ηθικό και νόμιμο, όταν με συκοφαντούν δημόσια δεν τολμούν επί τόπου να με καλέσουν να απαντήσω άμεσα, έτσι για να αιωρείται η λάσπη εναντίον μου!!!! Και επαναλαμβάνω, μόνο εγώ τους ενοχλώ, όχι άλλοι. Τόσος ντόρος δεν έγινε το 2014!
Λοιπόν, προκαλώ σε δημόσια συζήτηση όποιον το παίζει καμπόσος και ηθικολόγος, σε δημόσιο διάλογο, ευθέως και ξεκάθαρα, εάν τολμούν τους περιμένω, όποια μέρα σε όποιο μέσο!
Υ.Γ.1) Για την επαγγελματική μου πορεία δεν θα απολογηθώ σε κανέναν και δεν ζήτησα ποτέ από κανέναν να το κάνει το ίδιο. Βαράτε όσο θέλετε, απλά με κάνετε πιο δυνατό. Συνήθισα εδώ και χρόνια, ποτέ δε με λυγίσατε, τώρα θα λυγίσω;
Υ.Γ.2) Πόσοι άραγε από δαύτους, ξόδεψαν έστω 1 ευρώ από τη τσέπη τους για να διαφημίσουν την ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ. Ο Καλλινικίδης, το κάνει από το 2014 συνεχόμενα και μάλιστα αυτές τις μέρες έπαιζε προβολή της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ στην πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτική μου εκπομπή με δικά μου έξοδα!!!! Σε ολόκληρη την Ελλάδα παρακαλώ! Αυτό δεν λέγεται προβολή και διαφήμιση;; Είδατε να το κάνει κανείς άλλος , έστω ένας; Κανείς, χουβαρντάδες στα λόγια αλλά στη τσέπη καβούρια οι «παράγοντες» μας.
Υ.Γ.3) Μην βιάζεστε αφήστε το λαό να αποφασίσει το 2023. Εγώ ένα ξέρω, τη πενταετία 2024-2029 θα συνεχίσουμε το έργο μας και εσείς θα μείνετε με το δάχτυλο στον αέρα. Και όσοι θέλετε «πόλεμο» θα τον έχετε, εγώ δεν έχω να χάσω κάτι. Τόσο απλά και ξεκάθαρα. Καληνύχτα σας!
Υ.Γ.5) Τη λίστα οφειλών(είπαμε δεν θα πω για το χρώμα), μου την παρέδωσε στο χέρι και ενώπιον μαρτύρων και με δικά του γράμματα, με ονόματα κλπ τυπάκος που ψάχνει εναγωνίως να παίξει ρόλο πολιτικού παράγοντα στη πόλη και σήμερα το παίζει πρώτο βιολί παράταξης που φιλοδοξεί να διεκδικήσει το Δήμο Δράμας. Αυτή η λίστα φρόντισα, όπως φροντίζω πάντα, από τότε να υπάρχει και σε άλλα χέρια! Αντί να κρυφτούν μας μαλώνουν κιόλας! Και μην με προκαλείται κι άλλο, διότι έχω πολλά ακόμη για πολλούς από εσάς. Καλημέρα σας.
Υ.Γ.6) Κλείνοντας…. Στο Νομικό πρόσωπο του Δήμου Δράμας, το οποίο διοικώ, σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του δημοσιονομικού ελέγχου(αξιολόγηση συστήματος διαχείρισης και ελέγχου του φορέα και χρηστής διαχείρισης του Προϋπολογισμού) και ο βαθμός που πήραμε είναι ΑΡΙΣΤΑ. Γιατί έτσι μάθαμε, να λειτουργούμε με σύνεση και αξιοπρέπεια. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟ.