Life

Από τη Δράμα ξεκινά το πρώτο σκηνοθετικό της “βήμα” η Δραμινή Έλενα Μαυρίδου – Στην παράσταση, μαζί της, τα αδέλφια της Δήμητρα και Γιώργος

Η πρώτη σκηνοθετική δουλειά της δραμινής ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Έλενας Μαυρίδου, πρόκειται να παρουσιαστεί στη Δράμα, το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 9 το βράδυ.

Φωτογραφία από την παρουσίαση ρεπορτάζ για το έργο στην εκπομπή “Άλλη Διάσταση”. Η Έλενα Μαυρίδου, στην άκρη δεξιά

Το εμβληματικό έργο του Ιρλανδού Νομπελίστα Σάμιουελ Μπέκετ “Περιμένοντας τον Γκοντό” θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

“Είναι μεγάλη χαρά για εμένα αλλά και για την αδελφή μου Δήμητρα που παίζει στο έργο, και τον αδελφό μου Γιώργο που είναι μουσικός στην παράσταση, που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι  του έργου  εκτός Αθηνών, από την γενέτειρα μας, την Δράμα” ανέφερε σε συνέντευξη της στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5  η πολυτάλαντη Δραμινή σκηνοθέτιδα Έλενα Μαυρίδου.

“Πρόκειται για μια τραγικο-κωμωδία”, όπως χαρακτήριζε το έργο ο ίδιος ο Μπέκετ, ανέφερε η Έλενα.

“Είναι ένα βαθειά φιλοσοφικό έργο. Κινείται με λεπτές ισορροπίες, σε διασκεδάζει αλλά σε συγκινεί ταυτόχρονα ενώ φεύγεις από την παράσταση προβληματισμένος και ανακουφισμένος συνάμα”

Η Έλενα Μαυρίδου με την αδελφή της Δήμητρα, διατηρούν και λειτουργούν εδώ και πέντε χρόνια στην Αθήνα, το θέατρο Χώρος.

“Είναι το σπίτι μας. Βρίσκεται στο Βοτανικό σε μια ωραία και ήσυχη γειτονιά. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό, παρά το γεγονός ότι ο δρόμος που επιλέξαμε είναι δύσκολος. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κρατάς θέατρο στην Αθήνα, το 2019” ανέφερε στην συνέντευξη της στον ALPHA NEWS 95,5 η Έλενα Μαυρίδου.

ALPHA NEWS 95,5