Ενδιαφέροντα

Ξεκινά το καλοκαίρι η επένδυση αξιοποίησης των Λουτρών Ελευθερών από την «KNC Kυριάκος & Νικόλαος Χαρακίδης Α.Ε.» – Συνέντευξη του Νίκου Χαρακίδη

Για τη μεγάλη επένδυση αξιοποίησης των Λουτρών Ελευθερών του νομού Καβάλας από την εταιρεία «KNC Kυριάκος & Νικόλαος Χαρακίδης Α.Ε.»   μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο κ. Νίκος Χαρακίδης εκ μέρους της εταιρείας «KNC Kυριάκος & Νικόλαος Χαρακίδης Α.Ε.» που έχει αναλάβει το μεγάλο αυτό έργο.  O Νίκος Χαρακίδης ανέφερε ότι πρόκειται για μια επένδυση μοναδική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Κυριάκος και Νίκος Χαρακίδης

Η επένδυση θα περιλαμβάνει 5άστερο ξενοδοχείο με 100 δωμάτια και σουίτες 5άστερο ξενοδοχείο 50 δωματίων

25 luxury sea view villas, 150 τ.μ. – 300 τ.μ. η κάθε μία, με πισίνα, μεγάλο κήπο κ.ά. Main Health & Wellness Center με δύο πισίνες, η μία για παιδιά, με ιαματικό νερό κ.ά.

Κέντρο θαλασσοθεραπείας Open Health Center: Πισίνα με ιαματικό νερό,

café, bistrot, bar κ.ά.

Events Complex με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων για συνέδρια, δεξιώσεις κλπ. Μαρίνα για σκάφη αναψυχής.

Η  επένδυση που θα ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ

Η μεγάλη επένδυση που θα ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, θα αναπτυχθεί σε έκταση 35 προς δόμηση  στρεμμάτων,  σε σύνολο  785 στρεμμάτων που έχει μισθώσει η KNC από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της επένδυσης είναι οι θερμές ιαματικές πηγές, που υπάρχουν στις Ελευθερές Καβάλας, οι οποίες θα αξιοποιηθούν με σκοπό το συγκρότημα να προσελκύει τουρίστες ιαματικού τουρισμού ολόκληρο το χρόνο.

Οι κατασκευαστικές εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι του 2019

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, οι κατασκευαστικές εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι του 2019 και στόχος είναι, αφού ολοκληρωθούν μέσα σε 14 μήνες, το ξενοδοχείο να ξεκινήσει τη λειτουργία του, το καλοκαίρι του 2021.

“Αν αναλογιστείτε ότι αναλάβαμε το καλοκαίρι του 2017, πετύχαμε ένα πολύ σύντομο χρονοδιάγραμμα αφού μπορέσαμε να προχωρήσουμε πάρα πολύ γρήγορα, για τα ελληνικά δεδομένα, την ολοκλήρωση όλων των μελετών και την κατάθεση των σχετικών φακέλων στα αρμόδια υπουργεία” σημείωσε ο κ. Χαρακίδης.

Το έργο αυτό αποτελεί όνειρο του πατέρα μου Κυριάκου Χαρακίδη

Σε ερώτηση για το αν στο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα θα έχει την οικονομική δυνατότητα να φιλοξενηθεί ο μέσος Δραμινός και Καβαλιώτης πολίτης, ο κ. Νίκος Χαρακίδης ήταν κάθετος και κατηγορηματικός: “Το έργο αυτό αποτελεί όνειρο του πατέρα μου Κυριάκου Χαρακίδη και για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσε να μην είναι διαθέσιμο για όλους τους πολίτες. Όσον αφορά την διαμονή, θα ισχύει άλλη τιμολογιακή πολιτική για τους Έλληνες και κυρίως για τους Δραμινούς και τους Καβαλιώτες όπως επίσης και για όσους θέλουν να κάνουν μόνο χρήση των ιαματικών πηγών“.

Ο κ. Νίκος Χαρακίδης ξεκαθάρισε ότι ακόμη και στον τομέα των κατασκευών, θα δοθούν επιπλέον μόρια στις κατασκευαστικές εταιρείες της περιοχής μας, οι οποίες θα λάβουν μέρος στους σχετικούς διαγωνισμούς.

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Batis Multiplex στην Καβάλα, η παρουσίαση της μεγάλης επένδυσης.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Νίκου Χαρακίδη στον ALPHA NEWS 95,5

https://youtu.be/gqLR1kzgkYY