Πολιτική

Αυστηρό μήνυμα Μπλούχου, με αποδέκτες εκτός και εντός του κόμματος της Ν.Δ.

Αυστηρό μήνυμα, με αποδέκτες εκτός και εντός του κόμματος της Ν.Δ. στέλνει ο βουλευτής Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος μέσα από δήλωση του για την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννη Κεφαλογιάννη στη Δράμα.

Ο βουλευτής, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του δρόμου Δράμας – Αμφίπολης και την εκ νέου δέσμευση του υφυπουργού ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες εντός του ερχόμενου 12μήνου, θυμίζει σε όσους ασκούν κριτική στην σημερινή κυβέρνηση ότι η αρνητική κατάσταση που βιώνει η Δράμα, δεν είναι αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών και χειρισμών της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά είναι απόρροια της … αδιαφορίας και αδράνειας(προφανώς όσων άσκησαν διοίκηση και εξουσία τα προηγούμενα έτη).

Είναι σκληρός και αυστηρός όμως και απέναντι σε στελέχη του κόμματος της Ν.Δ. που νοσταλγούν “νοοτροπίες παλαιοκομματικές” οι οποίες – όπως χαρακτηριστικά δηλώνει –  δεν χωρούν σε ένα κόμμα σύγχρονο και Ευρωπαϊκό, όπως αυτό της Ν.Δ.

Με τη δήλωση του αυτή, ο βουλευτής Δράμας ουσιαστικά προειδοποιεί όσους συνεχίζουν να ακολουθούν λαϊκίστικες συμπεριφορές, ότι θα τον βρουν απέναντι τους.

Ο Βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος(αριστερά) με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννη Κεφαλογιάννη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Δράμα

Το δελτίο τύπου και στη συνέχεια η δήλωση του βουλευτή Δράμας Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπλούχου

 

«Επίσκεψη Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη στη Δράμα»

Καθοριστικής σημασίας η επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Καθοριστικής σημασίας για την πορεία των μεγάλων έργων στο νομό Δράμας ήταν η επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννη Κεφαλογιάννη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Υφυπουργός, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ν.Δ. Δράμας Κωνσταντίνο Μπλούχο και στελέχη της ΝΟΔΕ, ακολουθώντας την πολιτική εξωστρέφειας της κυβέρνησης, συνάντησε εκπροσώπους φορέων του νομού, συνομίλησε μαζί τους, άκουσε τις απόψεις τους και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική κοινωνία.

Προωθώντας τον διάλογο με την αυτοδιοίκηση, παρακάθισε σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στην Δράμα, ενημερώθηκε ενδελεχώς από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Δράμας καθώς και τους Δημάρχους του Νομού και άλλους τοπικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες, τους ενημέρωσε για τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση και το υπουργείο και τους παρουσίασε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν στην διάθεση τους σύντομα, στην κατεύθυνση επίτευξης των στόχων που έχουν θέσει.

Όσο δε για το κυρίαρχο θέμα του οδικού άξονα Δράμας  – Αμφίπολης, ο κ. Κεφαλογιάννης – άριστος γνώστης της υπόθεσης – επανέλαβε την δέσμευση του πρωθυπουργού μας από βήματος ΔΕΘ τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης και σημείωσε ότι οι μελέτες για τα τμήματα του έργου, θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του δευτέρου τετραμήνου του 2020, οπότε και θα ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία έναρξης των εργασιών.

Ο κ. Υφυπουργός δεσμεύτηκε όμως και για την αναβάθμιση του υφιστάμενου οδικού δικτύου με ουσιαστικές παρεμβάσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας, που μπορούν να ξεκινήσουν εντός του τρέχοντος έτους.

Δήλωση Κωνσταντίνου Μπλούχου:

Η Ν.Δ. είναι ένα σύγχρονο, Ευρωπαϊκό κόμμα. Μάχεται τον λαϊκισμό, δεν ανέχεται  νοοτροπίες παλαιοκομματικές

Ο βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος με αφορμή την επίσκεψη του υφυπουργού κ. Κεφαλογιάννη στη Δράμα δήλωσε “Με το βλέμμα στο μέλλον, προχωράμε δυναμικά, παραμερίζοντας μίζερες προσεγγίσεις και κακόπιστες κριτικές. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας, να δημιουργήσουμε στη Δράμα, όλα εκείνα που της στέρησαν, η αδιαφορία και η αδράνεια.

Η Ν.Δ. είναι ένα σύγχρονο, Ευρωπαϊκό κόμμα.

Μάχεται τον λαϊκισμό, δεν ανέχεται  νοοτροπίες παλαιοκομματικές.

Ας το εννοήσουν επιτέλους οι νοσταλγοί τους.”

 

Γραφείο Βουλευτή Ν. Δράμας

Κωνσταντίνου Μπλούχου