Κοινωνία

Αύριο Τρίτη, η κηδεία του Θέμη Ζεκερίδη

Αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου θα γίνει στα Κύργια η κηδεία του δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αμφίπολης Δράμας, το πρωί του Σαββάτου.

Η κηδεία θα γίνει στις 2 το μεσημέρι.

Η σορός του θα βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου – Δημητρίου Κυργίων, όπου και θα τελεστή η εξόδιος ακολουθία.

Στη μνήμη του Δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη, οι σημαίες στο Διοικητήριο Δράμας κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και την ημέρα της ταφής του.

Την ημέρα της ταφής του, αύριο Τρίτη, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και των Δημάρχων του νομού, οι υπηρεσίες των Δήμων αλλά και της Αντιπεριφέρειας Δράμας, θα παραμείνουν κλειστές από τις 12:00 έως την λήξη του ωραρίου.

Με ανακοινώσεις και ψηφίσματα τους, φορείς της αυτοδιοίκησης, πολιτικοί παράγοντες, κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς της περιοχής μας αλλά και όλης της περιφέρειας ΑΜΘ, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στη σύζυγο και στα παιδιά του εκλιπόντος.

Το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσςη Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την έκδοση  σχετικού ψηφίσματος, την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του αποβιώσαντος Δημάρχου, καθώς και την παρουσία του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ ΑΜ-Θ στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο 20-6-2023 και ώρα 14.00, στα Κύρια του Δήμου Δοξάτου.