Life

Μεγάλη νίκη Σαβρίδη στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Δράμας

Συντριπτική είναι η νίκη της παράταξης «Συνδικαλιστική Ενότητα» του Γιώργου Σαβρίδη, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Δράμας.

Η παράταξη του νυν προέδρου έλαβε 47 ψήφους και ποσοστό 96% κερδίζοντας ουσιαστικά και τις 13 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Δράμας.

Η παράταξη «Ταξική Ενότητα» που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ έλαβε δυο ψήφους και δεν κατάφερε να εκλέξει έδρα.

Η χθεσινή νίκη της παράταξης Σαβρίδη είναι η 5η συνεχόμενη από το 2011.

Για το Δ.Σ.

Έδρες 13

Εκλέγονται οι:
Σαβρίδης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Παντελής
Ιωαννίδης Δημήτριος
Μπαϊρακτάρης Κωνσταντίνος
Γκούμας Κωνσταντίνος
Καραγιαννίδης Χαράλαμπος
Τσιλεπώνη Ευρώπη
Γεωργιάδης Κωνσταντίνος
Γεωργουλά Βασιλική
Ιορδανίδης Λεωνίδας
Θεοδωρίδης Θεόδωρος
Τόσιος Βασίλειος
Τσακαλίδου Βαρβάρα

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
Έδρες 3
Εκλέγονται οι:
Σερταρίδη Αθηνά
Παπουτσή Ελένη
Μουστάκας Νικόλαος

Σαβρίδης: Το αποτέλεσμα αποτελεί δικαίωση για τους αγώνες μας

«Αποτελεί δικαίωση για μένα και όλα τα έμπειρα στελέχη της παράταξης μας το αποτέλεσμα αυτό, για την προσφορά μας και τους αγώνες μας στο συνδικαλιστικό κίνημα και την κοινωνία μας» ανέφερε ο κ. Σαβρίδης σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 και σημείωσε ότι το νέο Διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει τον αγώνα του υπέρ των εργαζομένων και εναντίον όλων όσων επιβουλεύονται τα δικαιώματα τους.

Ένα ψηφοδέλτιο – Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε

Ο κ. Σαβρίδης είπε ότι από την πλευρά του υπήρξε πρόταση να υπάρξει ένα μόνο ψηφοδέλτιο στις εκλογές, η οποία όμως δεν εισακούστηκε.

«Πρέπει να υπάρχει μία μόνο παράταξη έξω από κόμματα και κομματικά παιχνίδια. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε αφού τα αιτήματα μας είναι ίδια» είπε ο κ. Σαβρίδης.

Να αλλάξουν τα πράγματα στα θέματα της υγιεινής και ασφάλειας

Ανέφερε όμως ότι το αποτέλεσμα των εκλογών μεγαλώνει περισσότερο τις ευθύνες του ίδιου και των στελεχών της παράταξης του απέναντι στους εργαζομένους και την κοινωνία της Δράμας ενώ τόνισε ότι ένα από τα στοιχήματα που θέτει κατά τη νέα 3ετή θητεία του για τη Δράμα, είναι η αλλαγή των καταστάσεων στο νομό όσον αφορά τα θέματα της υγιεινής και της ασφάλειας στους χώρους εργασίας  και η μείωση των εργατικών ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη Σαβρίδη στον ALPHA NEWS 95,5: