Πολιτική

Βασίλης Φεύγας: όλα δείχνουν ότι ο τουρισμός μας φέτος, θα ξεπεράσει τα επίπεδα του 2019

Συνέντευξη του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ. Βασίλη Φεύγα

Την πεποίθηση του ότι ο Τουρισμός στην χώρα μας θα κινηθεί φέτος σε πολύ καλά επίπεδα, εξέφρασε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Ν.Δ. Βασίλης Φεύγας.

Σημείωσε, ότι αν και βρισκόμαστε ακόμη στο μέσον της τουριστικής περιόδου, όλα δείχνουν πως η τουριστική κίνηση θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα και σε κάποιες περιοχές ίσως και να ξεπεράσει τα ποσοστά  του 2019 και αν όλα πάνε καλά- όπως δείχνουν τα πράγματα – θα υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα στην Ελληνική οικονομία, την βιομηχανία του τουρισμού και φυσικά στους χιλιάδες εργαζόμενους στον χώρο.

“Η Ελλάδα επανακάμπτει, θεωρείται ένας ασφαλής πλέον προορισμός και αυτό οφείλεται στους χειρισμούς της κυβέρνησης και όσον αφορά το θέμα της πανδημίας αλλά και στους χειρισμούς των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.”

Ο κ. Φεύγας – απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία – εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τέτοιας μορφής ένταση.

Εξάλλου – όπως ανέφερε – φαίνεται πως την περίοδο αυτή υπάρχει μία ομαλοποίηση στις σχέσεις μας ενώ δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι ένα ενδεχομένως θερμό επεισόδιο, δεν επηρεάζει μόνο την τουριστική κίνηση στη χώρα μας αλλά και την Τουρκία.

Ακούστε παρακάτω ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Βασίλη Φεύγα στον ALPHA NEWS 95,5: