Life

Γ. Αβανίδης: Ναι στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με καλές ιδέες και στόχευση

Υπέρ της διοργάνωσης χριστουγεννιάτικων γιορτών στην χώρα μας και φυσικά στη Δράμα, αλλά στο πλαίσιο εφαρμογής όλων των μέτρων προστασίας για τον Κορωνοϊό τάχθηκε σήμερα σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο Γρηγόρης Αβανίδης.

Ο Γρηγόρης, στέλεχος των Dream-Workers που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διοργάνωσης μεγάλων θεματικών πάρκων και εκδηλώσεων και ένας εκ των ανθρώπων που ξεκίνησαν την Ονειρούπολη Δράμας και τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, θεωρεί ότι την περίοδο αυτή είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και φυσικά η Ονειρούπολη, όμως βασισμένες σε πάρα πολύ καλό σχεδιασμό, οργάνωση και πάντα με δεδομένη την ανάπτυξη τους, σε σωστές και καλές ιδέες.

“Τώρα, που οι τοπικές αγορές έχουν την ανάγκη στήριξης, πρέπει να στηριχτούν. Αν το παιδί μας, μας ζητήσει την βοήθεια μας σήμερα για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα, του προσφέρουμε την βοήθεια άμεσα και όχι την επόμενη χρονιά” ανέφερε ο Γρηγόρης Αβανίδης απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν πρέπει φέτος να πραγματοποιηθούν.

Ο Γρηγόρης Αβανίδης σημείωσε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να γίνουν, από πλευράς διοργανωτών, κινήσεις χωρίς στόχευση και σχέδιο, πρόχειρες και σπασμωδικές, δηλαδή “μπαλώματα”.

Σίγουρα – όπως τόνισε –  η διοργάνωση εκδηλώσεων την περίοδο αυτή, εμπεριέχει κάποιο ρίσκο, όμως η σωστή οργάνωση μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο.

Όπως είπε, την περίοδο αυτή απαιτείται σοβαρότητα, πολύ καλή οργάνωση και κυρίως ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τους επισκέπτες των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων αλλά τονώνοντας παράλληλα τις τοπικές αγορές. Όσο δε για το αν είναι αρκετό το χρονικό διάστημα που μένει μέχρι τα Χριστούγεννα για να γίνει μια σωστή διοργάνωση, ανέφερε ότι μπορεί να μην είναι μεγάλο αλλά φτάνει, για να ετοιμαστεί μια αξιόλογη και αξιοπρεπής χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Μπορείτε να παρακολουθείσετε την συνέντευξη του Γρηγόρη Αβανίδη στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/alphanewsfm