Πολιτική

Γ. Καψιμάλης: απαντήσεις στις διαμαρτυρίες για τα προβλήματα απο τα έργα φυσικού αερίου

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του Δήμου Δράμας Γιάννης Καψιμάλης, απαντώντας στις διαμαρτυρίες των πολιτών για την αρνητική κατάσταση στο οδικό δίκτυο της πόλης από τις εργασίες για το φυσικό αέριο, ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Δράμας δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα παρέμβασης στο έργο των εργολάβων λόγω του νομικού πλαισίου που υφίσταται αλλά τόνισε πως καθημερινά με ενέργειες των στελεχών του, προσπαθεί να παρεμβαίνει και να επιλύει τα προβλήματα που δημιουργούνται.
Όπως τόνισε, ο Δήμος Δράμας δεν έμεινε μόνο στα λόγια αλλά απευθύνθηκε στην εισαγγελία Δράμας προκειμένου να ασκήσει πίεση προς τις εταιρείες και τους εργολάβους που έχουν την ευθύνη των εργασιών, για άμεση και σωστή αποκατάσταση των οδοστρωμάτων.

Ο Δήμος Δράμας δεν μπορεί να επεμβαίνει και να διευθετεί καταστάσεις

Ο κ. Καψιμάλης ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος είναι γνώστες της κατάστασης που επικρατεί όμως επειδή το έργο υλοποιείται από τη ΔΕΔΑ και τους αναδόχους που το έχουν αναλάβει, ο Δήμος δεν μπορεί να επεμβαίνει και να διευθετεί καταστάσεις.

Μάλιστα και οι ίδιοι, απευθύνονται στους διευθυντές έργου σχεδόν σε καθημερινή βάση ενώ σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντική και η στάση των ανδρών της τροχαίας Δράμας στην κατεύθυνση διευθέτησης καταστάσεων.

Ο Αντιδήμαρχος Δράμας μίλησε όμως και για τις θετικές εξελίξεις όσον αφορά τα έργα των κερκίδων του δημοτικού σταδίου και της ανάπλασης του περιφερειακού Κορυλόβου.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του κ. Καψιμάλη στον ALPHA NEWS 95,5: