Κοινωνία

Γ. Κύρτσης: στόχος μας, να γίνει θεσμός στη Δράμα η Λευκή Νύχτα

Με πρώτους στόχους την αύξηση της κίνησης στα καταστήματα της πόλης και την καθιέρωση ως θεσμού, της λευκής νύχτας στη Δράμα, ξεκινά την θητεία της η νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Κύρτσης τόνισε ότι μεταξύ των πρώτων θεμάτων που καλείται να επιλύσει η νέα διοίκηση είναι η αύξηση της δια ζώσης παρουσίας των καταναλωτών στην αγορά της Δράμας.

Ο κ. Κύρτσης ανέφερε ότι ένα από τα βασικά στοιχεία που διακρίνει τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου είναι η σύμπνοια και η διάθεση για συνεργασία και σημείωσε ότι επιδίωξη της διοίκησης είναι μία φορά τον μήνα οι συνεδριάσεις των συμβουλίων να είναι ανοικτές προς τα μέλη, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα έμποροι και επιχειρηματίες της Δράμας να παρακολουθούν δια ζώσης τις συνεδριάσεις και κυρίως να καταθέτουν απόψεις και προτάσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Δράμας.

Όσο δε για το μεγάλο θέμα του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές ο κ. Κύρτσης είπε ότι η άποψη του Εμπορικού κόσμου είναι πως η ημέρα της Κυριακής είναι ημέρα αφιερωμένη στην οικογένεια και πως τα καταστήματα πρέπει να είναι κλειστά.

«Το άνοιγμα της αγοράς την Κυριακή εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολυκαταστημάτων – κυρίως – μελών, μεγάλων αλυσίδων και βρίσκει αντίθετο το σύνολο των εμπορικών συλλόγων της χώρας»