Life

Γ. Παπαδόπουλος: Κανονικά θα λειτουργήσει φέτος το χιονοδρομικό του Φαλακρού

Την διαβεβαίωση ότι το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού θα λειτουργήσει φέτος κανονικά και χωρίς προβλήματα εξέφρασε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ανέφερε ότι τελείωσε ήδη η διαδικασία δημοπράτησης του έργου και πως απομένει πλέον το άνοιγμα των φακέλων των προσφορών για να ορισθεί ο νέος ανάδοχος.

Για πρώτη φορά από φέτος, ο ανάδοχος θα αναλάβει το έργο για δύο χρόνια και όχι για ένα όπως γίνονταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα

“Το ίδιο θα ισχύσει και με την δημοπράτηση των καφέ”  ανέφερε ο κ. αντιπεριφερειάρχης σημειώνοντας πως  η κίνηση αυτή γίνεται για να μπορέσουν οι επιχειρηματίες που θα αναλάβουν τα συγκεκριμένα έργα, να προσφέρουν καλύτερο έργο.

“Εμείς θέλουν οι επιχειρηματίες να επενδύσουν και όχι να λειτουργήσουν τα καφέ για 120 ημέρες και μετά να τα απαξιώσουν μόλις τελειώσει η ανάθεση”.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε πρόταση παρεμβάσεων 175.000 και πως αν τελικά προλάβει ως χωρικός αντιπεριφερειάρχης μέσα στο 2020, θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις  για την συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Όπως είπε, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν παρεμβάσεις στα επιχρίσματα(που δεν υπάρχουν), την κεραμοσκεπή που είναι σε άθλια κατάσταση, καθαρισμός δεξαμενών και ομβροπλατείας κ.α.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι για πρώτη φορά φέτος έχει μπει στη δημοπρασία, η αγορά ενός σύγχρονου εκχιονιστικού μηχανήματος που θα ρουφά πλέον το χιόνι και θα το εκσφενδονίζει μακριά, χωρίς να συσσωρεύεται στις άκρες του δρόμου.

Ακούστε τα απόσπασμα της συνέντευξης του Γιώργου Παπαδόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5 που αφορά στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού: