Life

Δήμος Δράμας: Ανοιχτή διαβούλευση για τον Αθλητισμό

Ανοιχτή διαβούλευση για τον Αθλητισμό, με συμμετοχή εκπροσώπων Αθλητικών Φορέων και Συλλόγων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Δήμο Δράμας.

Η πρωτοβουλία αυτή της νέας Δημοτικής Αρχής είχε στόχο την ενημέρωση των αθλητικών φορέων για την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει η νέα δημοτική αρχή στον χώρο του αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Παναγιώτη Γκλαβόπουλο

Δήμαρχος Δράμας: καταπολέμηση της σπατάλης και μέτρα αποτροπής βανδαλισμών

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος εστίασε στην καταπολέμηση της σπατάλης που γίνεται σε αρκετές περιπτώσεις όσον αφορά την ενέργεια και το νερό, την συνεργασία μεταξύ των συλλόγων για την καλύτερη διαχείριση των αθλητικών χώρων και τα μέτρα ασφάλειας που πρέπει να ληφθούν για την αποτροπή βανδαλισμών.

Τόνισε δε ότι από την πλευρά του Δήμου θα υπάρχει κάθε δυνατή βοήθεια στους συνεπείς συλλόγους και θα καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια για την καλυτέρευση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Δράμας.

Αγωνία για το μέλλον του στίβου απο εκπροσώπους αθλητικών φορέων

Από την πλευρά τους, πολλοί εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και κυρίως αθλημάτων του στίβου, εξέφρασαν την αγωνία τους για την βιωσιμότητα τους στο μέλλον και την έλλειψη σύγχρονων υποδομών και εγκαταστάσεων στην πόλη της Δράμας, προκειμένου να αθλούνται με αξιοπρέπεια και όσο γίνεται καλύτερα, οι αθλητές και οι αθλήτριες των συλλόγων.

Ιδιαίτερες ήταν οι αναφορές στο δημοτικό στάδιο της Δράμας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την καλυτέρευση των χώρων όπως και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Κραχτίδη.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα της σωστής διαχείρισης των χώρων, δεδομένου του μικρού αριθμού αθλητικών εγκαταστάσεων στη Δράμα και του μεγάλου αριθμού συλλόγων, που χρειάζονται χώρους για προπόνηση και αγώνες.