Εκλογές 2019

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ: Δυναμική υποψηφιότητα του Παρασκευά Παπαδόπουλου

Φαίνεται πως  ο κύβος ερρίφθη” για τον  Παρασκευά Παπαδόπουλο, ο οποίος προτίθεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου να ηγηθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου, μιας κίνησης πολιτών με στόχο την αναβάθμιση του τόπου τους.

Από τα “αγαπημένα παιδιά” της ευρύτερης περιοχής  Δοξάτου, με πλούσια επαγγελματική και κοινωνική δράση, ο Παρασκευάς Παπαδόπουλος (Πάρης για όσους τον γνωρίζουν καλά)συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που προοιωνίζουν μια δυναμική παρουσία του στον στίβο της αυτοδιοίκησης.

Ο ίδιος, χωρίς ίχνος έπαρσης και αλαζονείας, δηλώνει πως έχει την χαρά να είναι απλά επικεφαλής μιας κίνησης πολιτών με κοινό παρονομαστή την αγάπη  για τον τόπο τους. Πολίτες από όλους τους χώρους, νέους στην ηλικία αλλά και τις εμπειρίες , μεγαλύτερους, περισσότερο έμπειρους, πολίτες που “έχουν κολλήσει ένσημα στην προσφορά, στην εργασία, στον συνδικαλισμό” τονίζει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο Παρασκευάς Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι η κίνηση αυτή είναι ανεξάρτητη πραγματικά από κόμματα και κομματικούς σχηματισμούς. “Δεν είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας εναντίον του νυν δημάρχου. Έχουμε άποψη για το μέλλον του τόπου μας και θέλουμε να διαχειριστούμε όλα τα μεγάλα θέματα του Δήμου με στόχο το όφελος του τόπου μας και των συμπατριωτών μας”.

Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθημερινότητα των πολιτών και ανέφερε πως δυστυχώς η παρούσα δημοτική αρχή Δαλακάκη δεν είναι μόνο ότι δεν υλοποίηση μεγάλα έργα υποδομών στον Δήμο Δοξάτου αλλά δεν τα κατάφερε ούτε σε θέματα καθημερινότητας.

“Δεν μπορεί οι πολίτες να παίζουν τζόκερ για το πότε θα περάσει το απορριμματοφόρο για να μαζέψει τα σκουπίδια!!!” τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος και ξεκαθάρισε ότι η αρνητική αυτή εικόνα είναι απόρροια της έλλειψης προγραμματισμού και σωστού σχεδιασμού.

Στην συνέντευξη του ανέφερε πως περισσότερα στοιχεία για την κίνηση των πολιτών της οποίας ηγείται, θα δοθούν δημοσίως μέχρι τέλη της χρονιάς.

Ο Παρασκευάς Παπαδόπουλος είναι Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών – Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Αρτοποιών ενώ διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δοξάτου

Ακούστε παρακάτω ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Παρασκευά Παπαδόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5

https://www.youtube.com/watch?v=0dk1_bXV2YI