Εκλογές 2019

Σαλπιστής Γιώργος: Το “Project Δράμα 2020″μπορεί να είναι η επόμενη δημοτική αρχή Δράμας

Την πεποίθηση του ότι η δημοτική παράταξη “Project Δράμα 2020” μπορεί να είναι η επόμενη δημοτική αρχή στο δήμο Δράμας, εξέφρασε σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5  το στέλεχος της παράταξης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές, Γιώργος Σαλπιστής.

Αφού ανέφερε ότι δυστυχώς η Δράμα σήμερα περισσότερο μοιάζει με κωμόπολη παρά με πόλη, τόνισε ότι υπάρχουν ακόμη τα περιθώρια να μετατραπεί σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, με δεδομένο φυσικά να διοικηθεί τα ερχόμενα χρόνια από μια δημοτική αρχή που θα έχει όραμα, μεράκι και φυσικά τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών  και τις ανησυχίες του κόσμου.

Ο κ. Σαλπιστής έκρινε ότι η δημοτική αρχή Μαμσάκου απέτυχε στην θητεία της, έχασε ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει βασικά θέματα της καθημερινότητας των πολιτών και – ακόμη κι αν δεν πήγε πίσω την Δράμα – “σίγουρα την άφησε στάσιμη”.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία του “Project Δράμα 2020” επεσήμανε ότι πρώτος στόχος είναι να περάσει η παράταξη στην δεύτερη Κυριακή και στη συνέχεια να αναδειχτεί νικήτρια των εκλογών.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Γιώργου Σαλπιστή στον ALPHA NEWS 95,5

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=fDQ3SZaQRWs

ALPHA NEWS 95,5