Ενδιαφέροντα

Διαγωνισμός Ρομπορικής – Συνεργασία του Φροντιστηρίου @robot’s στη Δράμα με το PLAISIO – Δηλώστε συμμετοχή

Ένα νέο ταξίδι γνώσης Robots education Πληροφορική – Εκπ/κή Ρομποτική – Φυσικές Επιστήμες ξεκινά, σε συνεργασία του φροντιστηρίου @robot’s στη Δράμα με το PLAISIO.
Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που σε ταξιδεύει μέχρι την Ελβετία και το.. CERN!

Είναι μια συναρπαστική εμπειρία, έχοντας πρόσβαση στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Πυρηνικής Ενέργειας & Σωματιδιακής Φυσικής, αλλά και σε κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες της Ελβετίας.
Κάλεσμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό Plaisiobots: TheRace 2.0, απηύθυνε μέσα απο τον ALPHA NEWS 95,5 η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου @robot’s στη Δράμα Μαρία Σαρπότα

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 3 φάσεις:

Α Φάση (Νοέμβριος-Ιανουάριος): Σεμινάρια Προγραμματισμού & Μηχανικής.  500 μαθητές θα επιλεχθούν για να παρακολουθήσουν online μαθήματα προγραμματισμού και μηχανικής.

Β Φάση (Φεβρουάριος-Ιούνιος): Υλοποίηση Projects & Ρομποτικών Prototypes.
Οι μαθητές, χωρισμένοι σε ομάδες, θα δημιουργήσουν τα δικά τους prototypes, με θέμα: Η Ρομποτική βελτιώνει τη ζωή του ανθρώπου
*Τα δίδακτρα των μαθημάτων είναι δωρεάν.

Γ Φάση Ο Μεγάλος Τελικός: Live παρουσίαση των ολοκληρωμένων projects και αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο: ένα ταξίδι στο CERN!!
*Το κόστος της μετακίνησης και της διαμονής στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του τελικού αφορά τον κάθε μαθητή/διαγωνιζόμενο ξεχωριστά.

Δήλωση συμμετοχής on line για μαθητές γυμνασίου – λυκείου!

https://www.plaisio.gr/Campaign/Plaisiobots/the-race-2?utm_source=facebook&utm_medium=Post&utm_campaign=prosklisi&fbclid=IwAR3gHb72NtIYZKyaw7N4YIKfFwVkAChnEMA3Z1wQLYLwwaerZDXo1CgsvBc

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
https://www.plaisio.gr/InterestForm/20221104-plaisio-bots

Όροι συμμετοχής
ttps://www.plaisio-cdn.gr/ProductManuals/oroi-simmetoxis-vimata.pdf

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25210-39608 & 6938939647
Διεύθυνση: Αδριανουπόλεως 8, Δράμα

Με εκτίμηση,
Φροντιστήριο @robot’s