Life

«Ένα Βήμα τη Φορά The Musical» στο RADIOCITY THEATRE στη Θεσσαλονίκη

«Ένα Βήμα τη Φορά The Musical», το πολυαγαπημένο μουσικό υπερθέαμα της Μαρίας Στεφάνου από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο RADIOCITY THEATRE στη Θεσσαλονίκη.

Tο musical που έχει χαρακτηριστεί αυτογνωσίας και έχει ξεπεράσει τις 130 παραστάσεις, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη!

Μια παράσταση εγκεκριμένη από ψυχολόγους και παιδοψυχολόγους για όλη την οικογένεια που έχουν αγαπήσει και παρακολουθήσει από Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ (!!!)

Από Κυριακή 27 Νοεμβρίου (Και κάθε Σάββατο 15.30 και Κυριακή 11.00πμ) για κοινό και Καθημερινές Πρωινές Για Σχολεία

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για 6 sold out παραστάσεις με 80 καλλιτέχνες και ζωντανή ορχήστρα και έκτοτε έχει παρουσιαστεί σε ποικίλες μορφές και θέατρα πριν ξεκινήσει την μεγάλη του περιοδεία.

Ένα Μουσικό έργο Αυτογνωσίας αφιερωμένο στα συναισθήματα  

To μουσικό μας παραμύθι είναι το “περπάτημα” ενός κοριτσιού προς την ενηλικίωση και την αγάπη εαυτού, μέσα από το δρόμο των συναισθημάτων, το φόβο, το θυμό, τη ζήλια, τον ανταγωνισμό, τα πρέπει, το θέλω, το μου αρέσει, την ευθύνη της.

Ένα τρυφερό, μοντέρνο και άκρως επίκαιρο musical για τη ζωή και τις μεγάλες, άλλα τόσο απλές αλήθειες της διαδρομής μας προς εμάς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ 
Η Θεσσαλονικιά Musical Performer Μαρία Στεφάνου είναι μία πολυτάλαντη και πολύπλευρη καλλιτέχνης, συγγραφέας, σκηνοθέτης, χορογράφος, συνθέτης και στιχουργός, με σπουδές χορού και τραγουδιού τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.
Έχει υπογράψει χορογραφικά και συμμετάσχει σε αγαπημένες μουσικές παραγωγές του Regency Casino of Thessaloniki, με τον Τάκη Ζαχαράτο (2015-2016), με τον Μάκη Δελαπόρτα (2016-2017), με την Άντα Τσεσμελή – Edwards (2014-2016).

Έχει αναρίθμητες συμμετοχές σε αντίστοιχες musical παραγωγές, όπως του Κωνσταντίνου Αθυρίδη και παιδικές
με τον Τάσου Ιωαννίδη (2013).

Πέραν του “Ένα Βήμα Τη Φορά The Musical”, έχει υπογράψει σκηνοθετικά και άλλες δικές της συγγραφικές, μουσικές και χορογραφικές δημιουργίες.
H αγάπη της για την τέχνη, ολοκληρώνεται πάντα με τους μαθητές της και τα εργαστήρια μουσικού θεάτρου της στην Θεσσαλονίκη.
Η παράστασή συστήνεται ανεπιφύλακτα από εκπαιδευτικούς, γονείς, ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, life coaches.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΟΙΝΟΥ :
Από Κυριακή 27 Νοεμβρίου (Και κάθε Σάββατο 15.30 και Κυριακή 11.00πμ
Πλατεία
Α Ζώνη: 15€ | Μειωμένο 13€
Β Ζώνη: 13€ | Μειωμένο 10€

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ + πρώτες 5 σειρές του εξώστη→ 9€
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! Για κρατήσεις άνω των 80 ατόμων το κόστος του εισιτηρίου
→ 8€
ΕΞΩΣΤΗΣ → 8€
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Προτεινόμενη ώρα έναρξης : 10πμ.
* Στην περίπτωση σχολείου που έρθει από εκτός πόλεως, θα χαρούμε να μας το  αναφέρετε ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε με την ώρα.

Πληροφορίες : 6975672712 και στο ταμείο του Θεάτρου 2310856660 και στο viva.gr