Life

Δράμα: Εγγραφές για τρίτο κύκλο του προγράμματος υποστήριξης επιχειρηματικών ιδεών

Μέχρι τις 14 Απριλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής ενδιαφερόμενων στον Γ’ Κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης Startups Lab40Accelerator, της Περιφερειακής Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου της Δράμας.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιτάχυνσης μπορεί να υποβάλλει κάθε ενδιαφερόμενος, είτε είναι άνεργος, εργαζόμενος ή επιχειρηματίας και επιθυμεί να αναπτύξει μια επιχειρηματική ιδέα με τη στήριξη της Δομής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φιλόδοξα άτομα ή ομάδες που έχουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και θέλουν να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν το επιχειρηματικό τους σκεπτικό, με στόχο ένα επιτυχημένο λανσάρισμα στην αγορά.

Μέσα από μια απαιτητική διαδικασία οι μέντορες, εκπαιδευτές και σύμβουλοι της Lab.40 υποστηρίζουν τις ομάδες, μειώνοντας τόσο το χρόνο όσο και τις πιθανότητες λάθους σε αυτό το λανσάρισμα, προφυλάσσοντας τους από μια μελλοντική αποτυχία και διευκολύνοντας τους σε πιθανή εκθετική ανάπτυξη.

Οι finalists διεκδικούν μεταξύ άλλων και δωρεάν 12μηνη φιλοξενία στη Περιφερειακή Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab40.
Στη δομή ενδεικτικά παρέχονται στους ωφελούμενους υπηρεσίες Mentoring και Συμβουλευτικής Καθοδήγησης, υπηρεσίες στέγασης και πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της και στον εξοπλισμό της καθώς και υπηρεσίες δικτύωσης με BusinessAngels και άλλες επιχειρήσεις και φορείς και πρόσβαση σε άλλες εκδηλώσεις εκπαίδευσης και δικτύωσης.