Κοινωνία

Δράμα: μεγάλη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση

Αγωνιστικό και δυναμικό παρών έδωσαν σήμερα εκατοντάδες διαδηλωτές, σε ένα μαζικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας στη Δράμα, στο πλαίσιο της 24ωρης Γενικής Απεργίας.

Οι διαδηλωτές ,απαίτησαν να ληφθούν άμεσα και ουσιαστικά μέτρα για την ακρίβεια που πνίγει τα ελληνικά νοικοκυριά και για την αγορά εργασίας που συνεχίζει να θυμίζει ζούγκλα.

Η αύξηση στους μισθούς αλλά και η αναγκαιότητα καθολικής ισχύος των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, ήταν τα βασικά αιτήματα των απεργών.

«Η ραγδαία αύξηση, ιδίως των τιμών ενέργειας, σε συνδυασμό με τη συσσώρευση υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο σημαντικό αριθμό μικρών, πολύ μικρών επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων-ελεύθερων επαγγελματιών” ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας Όθων Μουρμούρης.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δράμας Γιώργος Σαβρίδης

Δυναμικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση απο τον Σύνδεσμο Θερμουδραυλικών Δράμας

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας

Στην απεργιακή κινητοποίηση δυναμικό παρών έδωσε και το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, κατά την οποία χαιρέτισε ο Πρόεδρός του, Γιάννης Παπαδόπουλος