Κοινωνία

Δράμα: Τετάρτη στις 11πμ η απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία

Με κύριο αίτημα «αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις για να ζούμε με αξιοπρέπεια» οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και ο εμπορικός κόσμος της Δράμας απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιούν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.

«Μπορεί να χάσουμε ένα μεροκάματο συμμετέχοντας στην απεργία αλλά κερδίζουμε πολύ περισσότερα. Η συμμετοχή μας είναι ο μόνος τρόπος να ασκήσουμε πίεση στην κυβέρνηση για να αλλάξουμε κάποια πράγματα» ανέφερε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δράμας Γιώργος Σαβρίδης.

Με κύριο αίτημα την άμεση λήψη αποτελεσματικών μέτρων έναντι της ακρίβειας και της υπερχρέωσης, στην απεργιακή συγκέντρωση συμμετέχει και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Δράμας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δράμας προκειμένου να διευκολύνουν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11 το πρωί, αποφάσισαν να κλείσουν τα καταστήματα από τις 11 έως τις 12 το μεσημέρι.