Κοινωνία

Δράμα: Πυροσβέστες βρήκαν τσάντα με 500 ευρώ και σημαντικά έγγραφα και την παρέδωσαν

Βραβείο τιμιότητας αξίζει σε πυροσβέστες της Δράμας, που κατά τη διάρκεια της δασικής περιπολίας τους  βρήκαν  τσαντάκι με  500 ευρώ και άλλα σημαντικά έγγραφα και το παρέδωσαν στην αστυνομία.

Οι πυροσβέστες βρήκαν το τσαντάκι την Κυριακή 25 Ιουλίου και ώρα 11.20, κατά τη διάρκεια της δασικής περιπολίας του Επιχειρησιακού Αξιωματικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Δράμας – Καλλιθέας του Δήμου Προσοτσάνης.

Το τσαντάκι περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και άλλα σημαντικά έγγραφα όπως ταυτότητα, άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου κ.α..

Οι Πυροσβέστες ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία, έγινε αναζήτηση και επαλήθευση των στοιχείων και εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή όπου και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του από το πυροσβεστικό προσωπικό.

Μάλιστα, ο πολίτης που έχασε το τσαντάκι με επιστολή του προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, ευχαρίστησε το επιχειρησιακό περιπολικό ΚΡΟΝΟΣ, την Ανθυποπυραγό Σωτηρέλη Σοφία και τον Πυρονόμο Σαλή Στέφανο για την πράξη τους, όπως επίσης και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Δανιήλ Στούπα για τα αξιόλογα άτομα που παρέχει η υπηρεσία του.