Πολιτική

Δ. Καρβούνης ΣΥΡΙΖΑ: Η οργάνωση της Δράμας υπερδιπλασιάστηκε – 400 νέα μέλη

Την ικανοποίηση τους από την συμμετοχή των Δραμινών στην εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της προηγούμενής Κυριακής εκφράζουν με δηλώσεις τους, ο βουλευτής Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Καρβούνης.

Ιδιαιτέρως εστιάζουν στο γεγονός ότι 400 περίπου Δραμινοί και Δραμινές έγιναν νέα μέλη.

Σε δηλώσεις του στον ALPHA NEWS 95,5 ο κ. Καρβούνης αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του από την συμμετοχή των πολιτών αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθησαν οι εκλογές, σημείωσε ότι η οργάνωση της Δράμας υπερδιπλασιάστηκε ενώ συνολικά σε όλο το νομό ψήφισαν πάνω από 600 πολίτες, 220 παλαιά μέλη και – κυρίως – 400 νέα μέλη.

Σημαντικός όμως είναι – όπως ανέφερε – και ο αριθμός των νέων μελών σε όλη την περιφέρεια ΑΜΘ, περίπου 3.000 νέα μέλη.

Ο Δημήτρης Καρβούνης και η Φιλιππίδου Σοφία εξελέγησαν στην Κεντρική επιτροπή του κόμματος από τη Δράμα 

Ο Γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Δημήτρης Καρβούνης και η Σοφία Φιλιππίδου είναι τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγησαν από τη Δράμα στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Από την Καβάλα εκλέχτηκαν ο Κώστας Μορφίδης με καταγωγή από την Προσοτσάνη, ο Βασίλειος Τραιφόρος και η Ζωή Χωματά.

Πρώτος σε σταυρούς στην περιφέρεια, εξελέγη ο Στάθης Γιαννακίδης από την Ξάνθη.

Συνολικά εκλέγονται 10 μέλη από την ΑΜΘ στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.

Ακούστε παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης του Γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Καρβούνη στον ALPHA NEWS 95,5:

Θεόφιλος Ξανθόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να είναι ένα νέα Κόμμα, ανοικτό στη κοινωνία

Οι διαδικασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ολοκληρώθηκαν χθες με την εκλογή Κ.Ε. & Προέδρου του Κόμματος. Η ανταπόκριση των Πολιτών στην πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. & του Αλέξη Τσίπρα υπήρξε εξαιρετική. Μας ενθουσίασε αλλά και δημιούργησε νέο πολιτικό περιβάλλον καθώς και αυξημένες ευθύνες.

Ως Βουλευτής θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Κόμματος, παλιά και νέα, που εργάσθηκαν με αυταπάρνηση και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση για να επιτύχουμε αυτό το λαμπρό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, που σήκωσαν το κύριο βάρος της διαδικασίας αλλά και στους υπαλλήλους τόσο της Αντιπεριφέρειας Δράμας, όσο και των Δήμων Δοξάτου & Προσοτσάνης γιατί χάρις σ’ αυτούς έγιναν απολύτως λειτουργικά τα Εκλογικά Κέντρα.

Στην περιοχή μας η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, τόσο η ψηφοφορία όσο και η καταμέτρηση εξελίχθηκαν απρόσκοπτα και 400 Δραμινοί & Δραμινές έγιναν νέα μέλη. Από σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. φιλοδοξεί να είναι ένα νέο Κόμμα, ανοιχτό στην Κοινωνία, δεκτικό των αγωνιών και των προβληματισμών της και, κυρίως, Κόμμα Προοπτικής για την Προοδευτική Διακυβέρνηση και την Πολιτική Αλλαγή στη Χώρα. Αυτό πλέον είναι το μεγάλο στοίχημα και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το κερδίσουμε.