Κοινωνία

Κάλεσμα του Γ. Παπαεμμανουήλ προς τους πρωταγωνιστές της χολιγουντιανής ταινίας για την Δραμινογνωσία

Υπέγραψε σήμερα 17 Μαΐου, την άδεια των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας “Tin Soldier”με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Oscar ηθοποιούς Robert De Niro και Jammie Fox, στη Δράμα, ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Είναι πολύ πιθανόν τα γυρίσματα να ξεκινήσουν από τις 22 Μαΐου ενώ θα γίνουν σε διάφορα σημεία του Δήμου Παρανεστίου, όπως στο Φράγμα της ΔΕΗ στην Πλατανόβρυση και στη γέφυρα του ποταμού Νέστου καθώς και  στο Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας και στο Σπήλαιο Πηγών Αγγίτη στην Προσοτσάνη.

Σε δήλωση του στον ALPHA NEWS 95,5 ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ. ανέφερε ότι πρότεινε στην παραγωγή της ταινίας, αν βρίσκονται την περίοδο αυτή στη Δράμα, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και οι άλλοι πρωταγωνιστές, να παρευρεθούν και να ζήσουν κάποιες στιγμές από τις εκδηλώσεις της Δραμινογνωσίας.

Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ: Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τα γυρίσματα
Με ανάρτηση του στα sosial media ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ γνωστοποιεί ότι οι προετοιμασίες για την έναρξη των γυρισμάτων μπήκαν στην τελική ευθεία.
Δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφίες με τους location managers Θανάση Θαλασσινό και Γιάννη Βλαχόπουλο, αλλά και με τους διεθνούς φήμης παραγωγό Jeremiah Samuels και καλλιτεχνικό διευθυντή Crispian Sallis τονίζοντας ότι η συνεργασία τους είναι άριστη και υποδειγματική.
“Το σπουδαίο αυτό δίδυμο της διεθνούς κινηματογραφικής βιομηχανίας, που μαζί με το επιτελείο του εγκαταστάθηκε ήδη στη Δράμα, έχει δημιουργήσει μεταξύ άλλων ταινιών και τις ταινίες “Μονομάχος”, “Άλιενς: η επιστροφή” και “Ο σοφέρ της κυρίας Ντέιζι”.
Η προσπάθειά μας για το σπουδαίο αυτό γεγονός για τη Δράμα και για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ξεκίνησε αθόρυβα και μεθοδικά τον Οκτώβριο του 2021, και ευελπιστούμε ότι το αποτύπωμά της θα έχει πολλαπλά οφέλη στην οικονομική, τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Δράμας και της ευρύτερης περιοχής” σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαεμμανουήλ.