Πολιτισμός

Εβδομάδα Δραμινο – Υγείας στην Δράμα τον Ιούνιο

Ένα Θεματικό Πάρκο για την Υγεία,  ετοιμάζεται για τους Δραμινούς.

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δράμας, η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων τοπικών φορέων της Δράμας και του Δημάρχου Δράμας Χριστοδούλου Μαμσάκου, με θέμα την … ΔραμινοΥΓΕΙΑ.

Η αρχική πρόταση εστιάζει στην διοργάνωση εβδομάδας υγείας – πιθανότατα τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους – με συγκεκριμένες θεματικές ιατρικές ενότητες, δωρεάν εξετάσεις και άλλες πολλές δράσεις που θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα. Προτεινόμενο σημείο, η περιοχή της ανάπλασης στον Δήμο Δράμας.

 

Σε ένα κλίμα ενθουσιασμού εξελίχθηκε η  πρώτη συνάντηση.

Οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις ιδέες τους και εξέλεξαν την οργανωτική Επιτροπή η οποία θα αναλάβει και την υλοποίηση της ιδέας.

Σε αυτήν θα συμμετέχουν ο Αντιδήμαχρος Κοινωνικής Πολιτικής Αλέξης Παναγιωτίδης, η Ειδική Σύμβουλος Δημάρχου Δράμας Γεωργία Χειράκη, και εκπρόσωποι του νοσοκομείου Δράμας, του Ιατρικού Συλλόγου, του συλλόγου Παραπληγικών και του πρωτοβάθμιου Κέντρου Υγείας Δράμας.

H Ειδική Σύμβουλος Δημάρχου Δράμας Γεωργία Χειράκη

“Η Δράμα στην καρδιά της υγείας”

“Η Δράμα στην καρδιά της υγείας” με τη φράση αυτή σχολίασε την πρωτοβουλία της ΔραμινοΥγείας – που πριν τέσσερα χρόνια είχε ξεκινήσει στην περιφέρεια ΑΜΘ – η Γεωργία Χειράκη, πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής.

“Πρόκειται για ένα θεματικό Ιατρικό Πάρκο που θα λειτουργήσει στη Δράμα, κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου με τη συνεργασία πολλών φορέων.

Σήμερα που η κοινωνία μας πλήττεται από θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, μία τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί αναγκαιότητα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος

alpha-news.gr