Πολιτική

Τη Δράμα θα επισκεφτεί ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννης Κεφαλογιάννης

Την Δράμα θα επισκεφτεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ως επίσημος προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Δράμας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης θα έχει σημαντικές συναντήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπροσώπους φορέων του νομού ενώ το απόγευμα του Σαββάτου θα παραστεί στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ και θα μιλήσει στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Το υφυπουργό Μεταφορών ήδη επισκέφτηκαν στο γραφείο του στην Αθήνα, ο βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος και ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Παπαδόπουλος.

Το αισιόδοξο μήνυμα ότι ο δρόμος Δράμας – Αμφίπολης θα ξεκινήσει πριν από την παρέλευση του 18μήνου για το οποίο δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός, μετέφερε στους Δραμινούς μέσα από τηλεφωνική του συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5  ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Παπαδόπουλος.

Περισσότερα στοιχεία για την εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας Αλέξανδρος Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5. Παρακολουθείστε τη συνέντευξη στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/842904759558453/