Εκλογές 2019

Εύη Χατζηνάκου: δουλειά και αγώνα μέχρι να δημιουργήσουμε την Δράμα που μας αξίζει!

Ζωντάνια και θετική ενέργεια.

Είναι οι πρώτες λέξεις που σου βγαίνουν από το στόμα, όταν σου ζητούν να μιλήσεις για την Εύη.

Ευριδίκη είναι το κανονικό της αλλά λίγοι είναι αυτοί που την φωνάζουν έτσι. Άνθρωπος της παρέας, αυθόρμητος, ειλικρινής και κυρίως, χωρίς κόμπλεξ.

Επέλεξε να συμμετέχει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Project Drama 2020.

Δεν λέμε με τα “κοινά” γιατί με αυτά ασχολείται συνεχώς, εδώ και πολλά χρόνια.

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας Αλέξη Τσιαμπούση κατά την παρουσίαση της, ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου

“Απαλλαγμένοι από πολιτικές ίντριγκες και βρώμικα παιχνίδια ήρθαμε για να μείνουμε !!!”

“Είμαστε Δραμινοί συμπολίτες σου! Μας έχει δει σε διάφορες δράσεις στην πόλη! Μπορεί να μας πέτυχες και σε κάποια παιδική χαρά !! Ναι ! Εμείς είμαστε !! Απαλλαγμένοι από πολιτικές ίντριγκες και βρώμικα παιχνίδια ήρθαμε για να μείνουμε !!!” γράφει σε μια ανάρτηση της στο fb, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την καλύτερη απάντηση, σε όσους την ρωτούν για τους λόγους που την ώθησαν στην επιλογή να θέσει υποψηφιότητα.

“Η ομάδα Project είναι η μόνη παράταξη που λειτουργεί ομαδικά κι όχι προσωποκεντρικά, με κάνει να νιώθω την ενέργεια που χρειάζεται, για να αφυπνιστεί η πόλη”.

“Θέλω η Δράμα να γίνει μια πόλη καθαρή, όμορφη…

Η Ευριδίκη(Εύη)είναι επιχειρηματίας στο χώρο των ειδικών μεταφορών και κατασκευών από το 2005. Σπουδάστρια Υποτροφίας Ωδείου Όπερα Αθηνών, τμήμα Δραματοθεραπείας/Art Therapy.

Μα πάνω απ όλα, είναι ενεργός πολίτης και “άνθρωπος της …ομάδας” όπως η ίδια αυτοσυστήνεται.

“Όλα όσα έχω πετύχει στη ζωή μου δε θα είχαν καμία αξία αν δίπλα μου δεν είχα τους φίλους μου, τους γείτονές μου, την πόλη μου. Αγαπώ την πόλη μου και θέλω να αγωνιστώ γι αυτήν! Θέλω η Δράμα να γίνει μια πόλη καθαρή, όμορφη, εξυπηρετική για τους πολίτες σε επίπεδο υπηρεσιών και φιλική με τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες συνανθρώπων μας”.

Από παλαιότερη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση – “Δράσεις πολιτισμού και αναβάθμιση της πόλης σε καλλιτεχνικό επίπεδο, όπως αναφέρει το πρόγραμμα της παράταξης, αποτελούν προτεραιότητα” σημειώνει η Εύη Χατζηνάκου

“Να δημιουργήσουμε χώρους που η καλλιτεχνική και θεατρική έκφραση των συμπολιτών μας θα έχει δική της στέγη και ο πολιτισμός θα είναι τρόπος ζωής”

“Τρέλα” της είναι το θέατρο και οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη.

Συμμετείχε σε πολλές δράσεις σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της πόλης ως ηθοποιός και σκηνοθέτης ενώ πρόσφατα έχει δημιουργήσει την δική της θεατρική ομάδα και τον δικό της χώρο.

Δηλώνει υπερήφανη για το πολύ σημαντικό για αυτήν βήμα και σημειώνει ότι τέτοιες κινήσεις αποτελούν ένα ακόμη λιθαράκι στην κατεύθυνση πολιτιστικής αναβάθμισης της πόλης και του νομού μας.

“Η δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου στην πόλη, που θα μπορεί να στεγάζει όλες τις θεατρικές δράσεις είναι το όνειρο μου και ένας από τους στόχους για τους οποίους θα αγωνιστώ στην περίπτωση που εκλεγώ δημοτική σύμβουλος” αναφέρει η Εύη και σημειώνει ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός, να μην υπάρχει στη Δράμα του 2019 ένας τέτοιος χώρος έκφρασης και δράσης δεκάδων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στις θεατρικές ομάδες της πόλης.

Οικογένεια…

“Οφείλουμε να βοηθήσουμε τις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες”

Μητέρα τριών παιδιών, γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει να είσαι εργαζόμενη μάνα και πατέρας μαζί.

“Οφείλουμε να βοηθήσουμε τις μονογονεϊκές οικογένειες που δίνουν καθημερινή μάχη, την πολύτεκνη Δραμινη οικογένεια που μας έχει ανάγκη. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε την πόλη που θα φέρει πίσω τα παιδιά μας που ξενιτεύτηκαν. Οφείλουμε να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους μας και να κάνουμε τις ζωές μας ευκολότερες” απαντά στο ερώτημα τι πρέπει να κάνουμε για την πόλη αυτή που ζούμε, δείχνοντας την ιδιαίτερη  ευαισθησία της, προς τις πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες.

“Δουλειά και αγώνα μέχρι να δημιουργήσουμε την πόλη που μας αξίζει”

 “Προσωπικά υπόσχομαι δουλειά και αγώνα μέχρι να δημιουργήσουμε την πόλη που μας αξίζει!

Με όπλα, την καθαρή μας συνείδηση, το χέρι στην καρδιά, το χαμόγελο μας και την όρεξη να γίνει η πόλη μας πρότυπο, ζητάμε την στήριξη των συμπολιτών μας”

alpha-news.gr