Συνεντεύξεις

Η ευρωβουλευτής Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στον ALPHA NEWS 95,5

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 παραχώρησε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Σοκαριστήκαμε, δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε η ευρωβουλευτής σχολιάζοντας το “Qatar Gate” και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η οποία μένει στην ίδια γειτονιά με την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ στις Βρυξέλλες, σημείωσε ότι είναι πολύ θυμωμένη με την κυρία Καϊλή και ότι αν ισχύουν όλα αυτά, έχει εκθέσει τον θεσμό του Ευρωκοινοβουλίου, τους συναδέλφους της και την ίδια φυσικά.

Εκτίμησε, δε πως είναι ένα πρόβλημα για την εικόνα της χώρας διεθνώς και για το λόγο αυτόν πρέπει ενωμένες οι δυνάμεις να το αντιμετωπίσουν.

Η κα Ασημακοπούλου μίλησε και για την εσωτερική πολιτική επικαιρότητα τονίζοντας πως ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και αντί να δώσουν απαντήσεις στο σκάνδαλο Παππά – Καλογρίτσα, συντηρούν το θέμα των υποκλοπών, για το οποίο η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν καμία εμπλοκή και έχουν δώσει όλες τις απαιτούμενες απαντήσεις.