Υγεία

Η πρόεδρος του συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας Ευγενία Σαραφίδου στον ALPHA NEWS 95,5

Την ερχόμενη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο σπιτάκι της πλατείας Ελευθερίας της Δράμας, θα πραγματοποιηθεί δράση πληροφόρησης για τον καρκίνο του μαστού από τον σύλλογο καρκινοπαθών Δράμας.

Εθελοντές γιατροί, γυναικολόγοι και χειρουργοί, θα παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική και θα γίνεται παράλληλα ψηλάφηση μαστού.

Στον σημαντικό ρόλο της πρόληψης στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού εστίασε σε συνέντευξη της στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 η πρόεδρος του συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας Ευγενία Σαραφίδου.

Παράλληλα επανέλαβε για μια ακόμη φορά την τεράστια ανάγκη δημιουργίας ενός τμήματος στο νοσοκομείο της Δράμας, το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί τους εκατοντάδες καρκινοπαθείς του νομού Δράμας που σήμερα ταλαιπωρούνται ψυχικά, σωματικά και…οικονομικά  διανύοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα για να κάνουν τις θεραπείες τους.

“Είναι θέμα πρωτίστως πολιτικής βούλησης. Αν μελετήσουν τα στοιχεία που τους δίνουμε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεισθούν για την αναγκαιότητα δημιουργίας αυτής της μονάδας που χρόνια τώρα ζητάμε” ανέφερε η κα Σαραφίδου και εξέφρασε την ελπίδα ότι στο άμεσο μέλλον θα ικανοποιηθεί επιτέλους το δίκαιο αίτημα του συλλόγου καρκινοπαθών και ολόκληρης της Δράμας.

Στο παρακάτω λίνκ μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη της Ευγενίας Σαραφίδου στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/733123157203281/UzpfSTQ5Mzg4MDk0MDc5MTQ0OToxMzIzOTY3NTA3NzgyNzg0/