Πολιτική

Κάλεσμα Λοβέρδου από Δράμα: ελάτε στις κάλπες μαζικά (φωτο)

«Ο αγώνας μας είναι δημοκρατικός και ανοιχτός. Καλώ όλους τους πολίτες, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να τσακίσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς» ανέφερε  o υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος από τη Δράμα. Παράλληλα  για μια ακόμη φορά ξεκαθάρισε πως αν κερδίσει θα χαιρετίσει ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Λοβέρδος δεσμεύτηκε  πως το ΠΑΣΟΚ θα έχει κυρίαρχο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και υπερδιπλάσια εκλογική δύναμη ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως στις κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές θα προσέλθουν περισσότερα από 250.000 ψηφοφόροι.

 

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Παπανδρέου για εξωθεσμικά κέντρα και παράγοντες που παρεμβαίνουν στο κόμμα, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «Δεν ξέρω τι εννοεί. Ο αγώνας μας είναι δημοκρατικός, ανοιχτός, καλώ όλους τους πολίτες και τους λέω ελάτε στις κάλπες μας μαζικά, σε μια γιορτή δημοκρατίας, να τσακίσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς».

Τον Ανδρέα Λοβέρδο συνόδευε κατά την περιοδεία του σε Δράμα και Καβάλα η βουλευτής Δράμας του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου, η οποία έχει δημοσιοποιήσει εδώ και καιρό την στήριξη της στην υποψηφιότητα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

φωτο: fb, Χαρα Κεφαλίδου