Life

Κι όμως είναι αλήθεια … ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη Δράμα!

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη Δράμα!

Όσο κι αν φαίνεται πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι πραγματικότητα.

Η είδηση έγινε γνωστή στην τοπική κοινωνία με κάποια επιφυλακτικότητα στην αρχή αλλά με ενθουσιασμό στη συνέχεια. Μετά το ΠΑΣΧΑ θα πραγματοποιηθούν στη Δράμα, γυρίσματα ξένης ταινίας με άρωμα Χόλυγουντ. Ήδη έχουν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία, καθώς τα γυρίσματα θα περιέχουν σκηνές με εφέ και τεχνικές εκρήξεις.

Στην ταινία θα συμμετέχουν διεθνούς φήμης ηθοποιοί, όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο ενός πολιτικού κρατουμένου.

Εκτός του Ντε Νίρο, συμπρωταγωνιστούν 3-4 ακόμη ηθοποιοί του Χόλυγουντ.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ Χρήστος Παπαθεοδώρου σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 – ο οποίος επιβεβαίωσε φυσικά το γεγονός – τα γυρίσματα στην περιοχή αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε Προσοτσάνη, Δράμα και Παρανέστι ενώ μεταξύ των σημείων που επελέγησαν από συντελεστές της παραγωγής που ήδη επισκέφτηκαν τη Δράμα, είναι το σπήλαιο του Αγγίτη και το Καπνολογικό Ινστιτούτο.

Ήδη από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση – όπως ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου – πολύ Δραμινοί επικοινώνησαν μαζί του, για μια θέση… κομπάρσου στην ταινία. Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου μεταξύ άλλων εστίασε στην μεγάλη διαφημιστική προβολή της Δράμας μέσα από την ταινία αλλά και τα οικονομικά οφέλη που θα έχει ο τόπος από τα γυρίσματα στο νομό.