Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπλούχος: σε προτεραιότητα της κυβέρνησης το Δραμινό κρασί

Σε μια σημαντική απόφαση της κυβέρνησης για τους μικρούς οινοπαραγωγούς αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος.

«Το ελληνικό και συνακόλουθα το Δραμινό κρασί, είναι σε προτεραιότητα της κυβέρνησής μας» αναφέρει χαρακτηριστικά και επισημαίνει ότι με την απόφαση του υφυπουργού οικονομικών αποκαθίσταται μια αδικία εις βάρος των μικρών οινοπαραγωγών, η οποία τους είχε επιβληθεί με τις φορολογικές επιβαρύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του βουλευτή Δράμας Κωνσταντίνου Μπλούχου

Με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, επιστρέφεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης τον οποίο είχαν προκαταβάλει οι μικροί οινοπαραγωγοί για κρασί που δεν διατέθηκε στην κατανάλωση στο διάστημα έως την κατάργηση του φόρου, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.

Αποκαθίσταται έτσι μια αδικία εις βάρος των μικρών οινοπαραγωγών, η οποία τους είχε επιβληθεί με τις φορολογικές επιβαρύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ελληνικό και συνακόλουθα το Δραμινό κρασί, είναι σε προτεραιότητα της κυβέρνησης

Η εικόνα μιας κανάτας κρασιού στο τραπέζι είναι για τον παραδοσιακό συμπολίτη ένδειξη αρχοντιάς και ευγένειας που ευφραίνει την καρδιά. Τα τελευταία 30 χρόνια, κάποιοι ευλογημένοι και δημιουργικοί άνθρωποι στον τόπο μας, επανέφεραν την καλλιέργεια της αμπέλου.

Και η καλλιέργεια της αμπέλου, ξανάφερε την μικρή καθημερινή πολυτέλεια στο τραπέζι μας και συνάμα έκανε διάσημη τη Δραμινή γη σε όλο τον κόσμο.

Το ελληνικό και συνακόλουθα το Δραμινό κρασί, είναι σε προτεραιότητα της κυβέρνησής μας.