Πολιτική

Κωφίδου Κυριακή(Αντιπρόεδρος ΔΕΚΠΟΤΑ): Συγκεντρωτικός και εγωπαθής ο Καλλινικίδης

Για συγκεντρωτική συμπεριφορά όσον αφορά τη διοίκηση της ΔΕΚΠΟΤΑ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Λευτέρη Καλλινικίδη, η αντιπρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Κυριακή Κωφίδου σε συνέντευξη της στον ALPHA NEWS 95,5.

Η κα Κωφίδου καλεσμένη της πρωινής εκπομπής  μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ονειρούπολης ξεκαθαρίζοντας ότι πίσω από τα ασφαλιστικά μέτρα των επιχειρηματιών δεν υπάρχει κανένα στέλεχος της αντιπολίτευσης και πως δεν ισχύει τίποτε από αυτά που είπε ή ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καλλινικίδης.

“Πολύ κακό για το τίποτε” ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κωφίδου και σημείωσε οτι ελπίζει πως αυτή η ένταση που δημιουργήθηκε από τον κ. Καλλινικίδη οφείλεται στην απειρία του και όχι σε μια προσπάθεια δημιουργίας φανταστικών εχθρών και πρόκλησης πανικού για να δικαιολογηθούν και να χρεωθούν ενδεχόμενες αποτυχίες στον υποτιθέμενο “εχθρό”.

Το χαρακτήρισε εγωπαθή ενώ σημείωσε ότι δεν ενημερώνει επαρκώς και ως όφειλε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΚΠΟΤΑ.

“Υπάρχει σκοτάδι στις κινήσεις του” τόνισε και πρόσθεσε ότι οι συμπεριφορές του είναι επικίνδυνες και δεν θα φέρουν καλά αποτελέσματα.

Ανέφερε ότι πραγματικά δεν υφίσταται συνεργασία μεταξύ του κ. Καλλινικίδη και των μελών του ΔΣ της ΔΕΚΠΟΤΑ που ανήκουν πολιτικά στις αντιπολιτεύσεις αλλά τόνισε ότι αυτό δεν οφείλεται στους ίδιους αλλά στην συμπεριφορά του Προέδρου. Στο ερώτημα αν υπάρχει κοινή γραμμή των αντιπολιτεύσεων στο ΔΣ της ΔΕΚΠΟΤΑ σημείωσε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις κατατίθενται ίδιες θέσεις και προτάσεις, όχι επειδή υπάρχει εκ των προτέρων συνεννόηση, αλλά επειδή εντοπίζουν τα ίδια σημεία για τα οποία απαιτείται διαφορετική άποψη.

Η αντιπρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ τόνισε ότι οι όποιες διαφορετικές θέσεις της ίδιας και των άλλων μελών της αντιπολίτευσης δεν έχουν στόχο να πληγεί ο κ. Καλλινικίδης ή ο θεσμός της Ονειρούπολης αλλά αποκλειστικά και μόνο τη διασφάλιση της σωστής και διαφανούς διαχείρισης των χρημάτων των δραμινών πολιτών.

Πάντως αφού ευχήθηκε να έχει επιτυχία και η φετινή Ονειρούπολη, δεσμεύτηκε δημοσίως ότι είναι “ανοικτή” σε κάθε νέα πρόταση για τη ΔΕΚΠΟΤΑ και την Ονειρούπολη πάντα με γνώμονα το συμφέρον της Δράμας και των πολιτών της.

Παρακολουθείστε στην παρακάτω διεύθυνση, την συνέντευξη της αντιπροέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5:

https://www.facebook.com/alphanewsfm/

ALPHA NEWS 95,5