Πολιτική

Κ. Αρβανίτης: «Καλό είναι αυτός που έρχεται προς τη Δράμα, να κάνει πρώτα τον σταυρό του – Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος δρόμος στην Ευρώπη

«Καλό είναι αυτός που έρχεται για τη Δράμα ή προς τη Δράμα, να κάνει πρώτα τον σταυρό του.
Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος δρόμος στην Ευρώπη» αυτή ήταν η απάντηση του Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Κώστα Αρβανίτη όταν ζητήθηκε από τον Άρη Γκέρτα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Μουρβετίδη, να σχολιάσει την κατάσταση του δρόμου που διέσχισε, για να έρθει στη Δράμα.
Ο κ. Αρβανίτης είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την κατάσταση των οδικών αξόνων αλλά και για όλα τα θέματα που αφορούν στο νομό μας και στην πόλη, από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μουρβετίδη αλλά και τον Δήμαρχο Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οποίο επισκέφτηκε αμέσως μετά, στο Δημαρχείο.

Ο κ. Αρβανίτης με τον Δήμαρχο Δράμας Γιώργο Παπαδόπουλο

Τον κ. Αρβανίτη συνόδευε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Καρβούνης.
Ο κ. Αρβανίτης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ενώ σημείωσε πως η ψήφος στις ευρωεκλογές πρέπει να είναι ψήφος θετική, επιλογής και όχι ψήφος διαμαρτυρίας δεδομένου ότι το έργο της ευρωβουλής είναι πολύ σημαντικό για το κάθε κράτος – μέλος της Ε.Ε.
«Πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι οι νόμοι που ψηφίζονται στο ευρωκοινοβούλιο, πολύ σύντομα γίνονται νόμοι του κράτους» ανέφερε χαρακτηριστικά.