Συνεντεύξεις

Κ. Μπλούχος: θα βρεθεί ογκολόγος – το ογκολογικό τμήμα θα λειτουργήσει στο νοσοκομείο της Δράμας

Την αισιοδοξία του ότι τελικά θα υπάρξει ενδιαφέρον από ογκολόγο γιατρό για την πλήρωση της θέσης που πρόσφατα προκηρύχτηκε στο νοσοκομείο της Δράμας, εξέφρασε ο βουλευτής Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 τόνισε ότι στην κατεύθυνση δημιουργίας ογκολογικού τμήματος στο νοσοκομείο της Δράμας, έχει γίνει τεράστιο έργο τα τελευταία τρία χρόνια, τόσο σε επίπεδο ενεργειών για το άνοιγμα των διαδικασιών όσο και σε επίπεδο υποδομών και εξοπλισμού.

Σημείωσε ότι τελικά θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον και θα μπορέσει να λειτουργήσει το τμήμα αυτό, προσφέροντας μεγάλη βοήθεια σε εκατοντάδες ασθενείς.

Πάντως, ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα έλλειψης ενδιαφέροντος γιατρών για την κάλυψη θέσεων συγκεκριμένων ειδικοτήτων, ταλανίζει την μεγάλη πλειοψηφία των περιφερειακών νοσοκομείων και σίγουρα δεν είναι μόνο της Δράμας.

Για τον λόγο αυτό – όπως είπε – η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας προωθούν συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο θα μπορέσει να δώσει λύσεις σε μεγάλο βαθμό, στο πρόβλημα.

Στην συνέντευξη του στον ALPHA NEWS ο βουλευτής Δράμας μίλησε για τις εξελίξεις στο θέμα των φυλακών Νικηφόρου, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι αρχές του έτους θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους κάποιες από τις πτέρυγες του.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος όμως και στο θέμα του οδικού άξονα Δράμας-Αμφίπολης εκτιμώντας ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Παρακολουθείστε παρακάτω την συνέντευξη του βουλευτή Δράμας Κωνσταντίνου Μπλούχου στον ALPHA NEWS 95,5:

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/912334203065177/