Πολιτική

Κ. Μπλούχος: Μέλημα μας η επιτάχυνση των διαδικασιών για την πρόσληψη των Δραμινών που θα εργαστούν στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Νικηφόρου

Με ανακοίνωση του στα ΜΜΕ ο βουλευτής Δράμας ΝΔ Κωνσταντίνος Μπλούχος αναφέρεται στην επίσημη παράδοση του Σωφρονιστικού Καταστήματος Νικηφόρου στις 4 Ιουνίου και σημειώνει ότι μέλημα της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά είναι πλέον, η επιτάχυνση των διαγωνιστικών διαδικασιών που απαιτούνται, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης των προσλήψεων των Δραμινών που θα εργαστούν στο κατάστημα κράτησης είτε ως σωφρονιστικό προσωπικό είτε σε διάφορους κλάδους και ειδικότητες.

“Παράδοση παραλαβή Σωφρονιστικού Καταστήματος Δράμας (Νικηφόρου)”

Μετά από μια μακρά περίοδο όπου το κύριο μέλημα της πολιτείας ήταν η προστασία της υγείας των Ελλήνων πολιτών και η στήριξη της οικονομίας της χώρας απέναντι στις αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας, η κυβέρνηση μας ξαναβρίσκει τον βηματισμό της.

Προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα  δράσης, θέτοντας ως προτεραιότητά της, τα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Μια σημαντική πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ξεκινά σήμερα και αφορά στην αποκλιμάκωση των μέτρων για τον κοροναϊό στις φυλακές.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών, παραδίδεται επισήμως στις 4 Ιουνίου 2020 το Κατάστημα Κράτησης Δράμας(Νικηφόρου).

Μέλημά μας είναι η επιτάχυνση των διαγωνιστικών διαδικασιών που απαιτούνται, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης των προσλήψεων των Δραμινών συμπολιτών  που θα εργαστούν στο κατάστημα κράτησης είτε ως σωφρονιστικό προσωπικό είτε σε διάφορους κλάδους και ειδικότητες.

Οι προσπάθειες μας πλέον, στοχεύουν  στην έναρξη λειτουργίας του Καταστήματος Κράτησης Δράμας, σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστίες προς όλους όσους συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου και κυρίως στον πρωθυπουργό μας, ο οποίος συνεχώς αποδεικνύει την ιδιαίτερη αγάπη του στην Ελληνική Περιφέρεια.