Συνεντεύξεις

Κ. Μπλούχος: συνέντευξη για το νοσοκομείο Δράμας

“Τα προβλήματα στο νοσοκομείο μας δεν είναι μόνο Δραμινά. Αφορούν στα νοσοκομεία όλης της χώρας και κυρίως της Μακεδονίας και Θράκης”.

Αυτό ανέφερε στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA 95,5 ο βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος.

Σημείωσε δε ότι οφείλονται στις παθογένειες του Εθνικού Συστήματος Υγείας τα οποία πασχίζει η σημερινή κυβέρνηση να διορθώσει.

Ο κ. Μπλούχος είπε μεταξύ άλλων πως κάποιοι από τους λόγους που συντελούν στην δημιουργία αυτής της αρνητικής κατάστασης είναι ότι δεν υπάρχει στη χώρα μας εξειδικευμένο προσωπικό συγκεκριμένων ειδικοτήτων, όπως π.χ. αναισθησιολόγοι και ότι το ενδιαφέρον των γιατρών για να έρθουν στο νοσοκομείο της Δράμας είναι εξαιρετικά μειωμένο.

Είναι άκυρα όσα ακούγονται περί κλεισίματος του νοσοκομείου Δράμας – Τελεία και παύλα

“Σε  διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν περί κλεισίματος του νοσοκομείου Δράμας ή νοσοκομείων γενικότερα, θέλω να σημειώσω ότι κανένα νοσοκομείο δεν πρόκειται να κλείσει. Υπάρχει δέσμευση σε αυτό. Είναι άκυρα όσα ακούγονται και διακρίνονται από έλλειψη γνώσης και ευθύνης. Δεν είναι δυνατόν, ούτε περνά από το μυαλό οιασδήποτε κυβέρνησης και οιουδήποτε ιθύνοντα κάτι τέτοιο, ειδικά εν μέσω πανδημικής κρίσης. Τελεία και παύλα.

Δεν μπορεί κάποιος να παραπλανά την τοπική κοινωνία, όταν αυτή τη στιγμή υπάρχει πλήρης κάλυψη των κενών της νοσηλευτικής υπηρεσίας. Δεν μπορεί να αμφισβητούνται όσα έχουν γίνει σε επίπεδο κτηριακών υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αλλά και τόσες παρεμβάσεις που έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια. Και μιλούμε για παρεμβάσεις που καλύπτουν όσα δεν έγιναν τα τελευταία πολλά χρόνια”.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του βουλευτή Ν.Δ. Δράμας Κωνσταντίνου Μπλούχου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5: