Κοινωνία

Λαϊκή Αγορά Δράμας: αυστηροί έλεγχοι και απαρέγκλιτη τήρηση του νόμου

 

 

Αυστηρούς ελέγχους στην Λαϊκή Αγορά της Δράμας ούτως ώστε να τηρηθούν κατά γράμμα τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

“Μου λένε πολλοί συμπολίτες μου, γιατί δήμαρχε δεν κλείνεις την λαϊκή, αγορά; Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αφού υπάρχει πλέον απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού για συνέχιση της λειτουργίας της υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις βέβαια” ανέφερε ο κ. Μαμσάκος και σημείωσε ότι το πρωί της Πέμπτης θα υπάρχουν στην Λαϊκή Αγορά της Δράμας άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας  και της ΕΛΑΣ προκειμένου να κάνουν ελέγχους.

Ότι δεν έχει σχέση με το φαγητό, ρούχα-εσώρουχα-πλαστικά-παπούτσια, δεν θα πωλούνται στις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με την σχετική απόφαση και όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Δράμας, ο νόμος θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.

“Δεν θα χαριστούμε σε κανένα γιατί η υγεία είναι πάνω απ όλα” σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΕΛΑΣ θα φροντίσουν να τηρηθούν και όλα τα σχετικά μέτρα που έχουν να κάνουν με το περιορισμό του συγχρωτισμού των καταναλωτών στους χώρους της Λαϊκής Αγοράς.

Παρακάτω η δήλωση του Δημάρχου Δράμας για την Λαϊκή Αγορά: