Υγεία

Κωνσταντίνος Μπλούχος: Τηρούμε πιστά τις οδηγίες – Προστατεύουμε αυτούς που αγαπάμε

Την πιστή τήρηση των οδηγιών της επίσημης πολιτείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, ζήτησε από τους πολίτες ο βουλευτής Δράμας Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος σε τηλεφωνική του συνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

«Πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όλοι εμείς οι πολίτες. Ο μόνος  ασφαλής δρόμος για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους είναι να κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας σε όσα ανεύθυνα λένε ή γράφουν αναρμόδιοι και να ακολουθούμε τις καθημερινές οδηγίες των εκπροσώπων της πολιτείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

 Σύνεση και αποφασιστικότητα από την κυβέρνηση

Εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει την κρίση, με σύνεση και αποφασιστικότητα.

«Έπραξε και πράττει αυτά που χρειάζεται και στο θέμα του κορονοϊού και στο θέμα της διαχείρισης των έκτακτων συνθηκών στα σύνορα μας, τάχιστα. Και αυτή η αναγνώριση φαίνεται και από την σιωπηρή συναίνεση από όλους. Αναδείχτηκε όμως και η ηγετική προσωπικότητα του Έλληνα πρωθυπουργού. Το ανάστημα του Κυριάκου Μητσοτάκη»

 «Σύγχρονοι ήρωες» αυτοί που παλεύουν καθημερινά για την υγεία μας

Ο βουλευτής Δράμας μίλησε για όλους αυτούς τους «σύγχρονους ήρωες» που με αυταπάρνηση και ηρωισμό παλεύουν καθημερινά για την υγεία μας ενώ στο ερώτημα αν μπορεί να αντέξει το σύστημα υγείας της χώρας μας σημείωσε ότι όλη η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι στην κατεύθυνση να μην δοκιμαστεί το σύστημα υγείας σε ακραίες συνθήκες.

«Κανένα σύστημα υγείας σε καμιά χώρα του κόσμου δεν είναι προσαρμοσμένο σε ακραίες συνθήκες. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να διαχειριστούμε μια ηπιότερη μορφή έκτασης της νόσου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Σε πλήρη ετοιμότητα το νοσοκομείο Δράμας

Σχετικά με την ετοιμότητα του νοσοκομείου Δράμας τόνισε πως τόσο η διοίκηση του νοσοκομείου όσο και η επιτροπή λοιμώξεων που έχει συσταθεί λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανέφερε ότι πρώτο απ όλα το νοσοκομείο Δράμας ανταποκρίνεται τάχιστα στις οδηγίες του επίσημου κράτους ενώ  βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα τόσο σε επίπεδο διαχείρισης περιστατικών όσο και σε επίπεδο διαμόρφωση χώρου που  – αν χρειαστεί – θα νοσηλεύσει περιστατικά κορονοϊού.

Ακούστε παρακάτω την τηλεφωνική συνέντευξη του βουλευτή Δράμας ΝΔ Κωνσταντίνου Μπλούχου στον ALPHA NEWS 95,5: