Life

Λαϊκή Αγορά στην ανάπλαση: ικανοποίηση στην δημοτική αρχή – Συνέντευξη Γ. Εφραιμίδη

Ικανοποίηση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στην ανάπλαση, φαίνεται ότι επικρατεί στις τάξεις της δημοτικής αρχής

Συνέντευξη στον ALPHA NEWS 95,5 παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Δράμας και υπεύθυνος για την λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς, Γιάννης Εφραιμίδης, με αφορμή την διεξαγωγή της λαϊκής αγοράς των μικροπωλητών και εμπόρων στην οδό Χελμού, στην ανάπλαση.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Δράμας και υπεύθυνος για την λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς, Γιάννης Εφραιμίδης,

Ο κ. Γιάννης Εφραιμίδης, ικανοποιημένος από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, μίλησε για όλη την διαδικασία και τις δυσκολίες που προέκυψαν ενώ μεταξύ άλλων, εξήρε το έργο όλων όσων εργάστηκαν για την λειτουργία της λαϊκής αγοράς στην ανάπλαση.

Σημείωσε ότι φορείς και υπηρεσίες κινήθηκαν άμεσα και αποφασιστικά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ανέφερε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Δράμας θα μεριμνήσει για την διευθέτηση διαφόρων προβλημάτων και θεμάτων που ανέκυψαν.

«Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έπρεπε να στηθεί η λαϊκή αγορά στην οδό Χελμού και αυτό ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα», είπε ενώ έδειξε διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης στα διάφορα θέματα που έχουν τεθεί.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του κ. Εφραιμίδη στον ALPHA NEWS 95,5: