Πολιτική

Μάγισσες, Δράκους και … «Κουμπάρους» που τον κυνηγούν, φαντάζεται ο Δημήτρης Κυριαζίδης

Με δημόσια επιστολή του στο fb επέλεξε να απαντήσει ο πρώην βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης στο ρεπορτάζ του ALPHA NEWS με τίτλο «Για τους πρώην βουλευτές δεν ισχύει το Μένουμε Σπίτι;»

Με το γνωστό του ύφος ο κ. Κυριαζίδης, αφού προχωρά σε συστάσεις και νουθεσίες περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ανακαλύπτει πίσω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τους συντάκτες του, αλλότρια συμφέροντα, ιδιοτέλεια, ιεροεξαταστικές μεθόδους και άλλα τέτοια ευφάνταστα.

Αναμενόμενη συμπεριφορά!

Ανήκει κι αυτός στην κατηγορία των πολιτικών, που αδυνατούν να δεχτούν την κριτική που οι δημοσιογράφοι  έχουν υποχρέωση να τους ασκούν και ανακαλύπτουν «υπηρέτες ιδιοτελούς σκοπιμότητας» και «υποχθόνιους» πολιτικούς αντιπάλους.

Η ουσία… είναι μία.

Την ώρα που Χιλιάδες Ελλήνων συνδράμουν ΣΙΩΠΗΡΑ και ΑΝΩΝΥΜΑ – ο καθένας με τον τρόπο του και από το υστέρημα του – στον αγώνα των συμπατριωτών μας, που είναι στην πρώτη γραμμή του πολέμου,

ο Δημήτρης Κυριαζίδης  – χωρίς καμία θεσμική ιδιότητα –

με ΕΠΑΡΣΗ, ΠΟΜΠΩΔΗ ΤΡΟΠΟ και ύφος ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ διαφημίζει την δική του δωρεά, ΑΥΤΟ-ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ, εκθέτοντας το κόμμα του αλλά και πρώην συναδέλφους του.

Οι δωρεές είναι ευγενείς και θεάρεστες, ανεξαρτήτου ποσού, αλλά στην περίπτωση Κυριαζίδη, η διαχείριση της δημοσιοποίησης της κίνησης του, παραπέμπει περισσότερο σε  ανακοινώσεις προεκλογικού τύπου, παρά σε ευγενή προσφορά.

Όλα τα άλλα περί «κουμπαριάς», «Voice Κυρίων» και «μεσαιωνισμού» αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας ή έμμονες  σκέψεις  που εμείς, ως δημοσιογράφοι, δεν διαθέτουμε την επιστημονική γνώση για να τα εξηγήσουμε και να παράσχουμε την σχετική βοήθεια.