Life

Μέτρα για τον … κορονοϊό στον Δήμο Παρανεστίου – Το 80% των κατοίκων είναι ηλικιωμένοι

Στην λήψη έκτακτων μέτρων έχει προχωρήσει ο Δήμος Παρανεστίου με στόχο την βοήθεια των δημοτών του, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και μένουν στο σπίτι.

Σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 o Δήμαρχος Παρανεστίου Τάσος Καγιάογλου ανέφερε ότι έχει δημιουργηθεί εδώ και αρκετές ημέρες τηλεφωνικό κέντρο στον Δήμο, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο γερασμένος πληθυσμός του Δήμου σε ποσοστό που αγγίζει το 80% θέλει ιδιαίτερη φροντίδα, η οποία δίδεται – όπως ανέφερε ο κ. Καγιάογλου  – μέσω των υπαλλήλων των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου και τους προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

Τόνισε δε ότι ο Δήμος Παρανεστίου έχει αναλάβει πλέον και την σίτιση πολιτών που έχουν ανάγκη.

Όσο δε για τις υπηρεσίες του Δήμου Παρανεστίου, λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και για την διευθέτηση των αναγκαίων υποθέσεων.

Καλό είναι οι δημότες να επικοινωνούν με τον Δήμο Παρανεστίου είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου προκειμένου να καθορίζουν πρώτα ραντεβού αν αυτό υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Ακούστε παρακάτω ένα απόσπασμα από την τηλεφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Παρανεστίου στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5

ALPHA NEWS 95,5